Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Ulkoilua ja sisustusta

Tänään on ollut kerrassaan upea syyspäivä, lähdinkin heti aamusta ulkoilemaan...aikaisin oli myös melko viileää vielä vain n. 6-7 astetta, mutta nopeasti aurinko kuitenkin alkoi jo lämmittämään. Eilisen sadepäivän jälkeen ilma oli ihanan raikas ja maa höyrysi, kun viileän yön jälkeen aurinko alkoi lämmittämään paikoitellen oli myös vähän utuista.

 
 
 
Vaikka aamu oli mielestäni melko viileä, niin siitä huolimatta pari aamu-uimaria oli uimassa...? Hrrrr, minuahan ei siis mereen saisi enää, mutta uskon että uimisesta tulee todella hyvä ja harmooninen fiilis kyllä. Minä keskityin aamun ihanaan raikkauteen, luontoon ja maisemiin, aloitin reittini kävelemällä luodon kärkeen ja katselin auringon leikkiä laineilla, havaitsin myös, että vesi oli yllättävän korkealla, ah mikä aamu!!!
 

Jatkoin matkaani pitkin rantaa samoillen, oli ihan mielettömän hyvä fiilis, nautin tosi paljon aamun hiljaisuudesta ja syysaamusta, muutama muukin oli lähtenyt heti aamusta ulkoilemaan, ettei vaan missaisi mitään hienosta aamusta.
 
 
 
 Se on hassu juttu, miten kroppa haluaa ulkoilemaan, sama juttu kuin niillä joiden on pakko päästä lenkille tai salille  tai mitä nyt kenenkin on päästävä tekemään, minulla tulee selkeä tarve päästä kuvaamaan ja liikkumaan luontoon, jos menee monta päivää ettei pääse, tulee olo, että nyt olisi jo aika päästä samoilemaan ulos luontoon ja napata kamera kainaloon ja kohti uusia luontoelämyksiä ja kuvauskohteita.Tekee hyvää kropalle ja mielelle olla ihan vain itsekseen omien ajatustensa kanssa, saan valtavasti hyvää mieltä ja jos on stressiä sekin helpottaa, luonnolla on uskomaton voima saada stressitasot nollille.
 

 
Oli kiva huomata myös, että kaikki muutolinnut eivät olekaan lähteneet vielä, rannassa näkyi nimittäin västäräkkejä ja joutsenia, tosin ne eivät kaikki edes lähde kovin kauan talveksi, osa taitaa jäädä Viroon tai Ruotsiin, muitakin vesilintuja oli yllättävän paljon, liekö upea sää saanut ne aamusta liikkeelle?


Tänään tuli otettua runsaasti kuvia ja niitä jää vielä paljon seuraaviinkin postauksiin. Tein tänään kyllä muutakin kuin "luontoilin" nimittäin kävin Habitare messuilla, mutta siitä lisää huomenna...
1 kommentti:

  1. Lämpimät kelit lienevät hidastaneet lintujen muuttoa!? Voi kun joskus edes olisi niin reipas, että lähtisi aamukävelylle!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos