Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 20. syyskuuta 2018

Syksyn uudet tuulet

Eilen tuli vähän yllätyksenä mahdollisuus päästä parturi-kampaajaoppilaan käsittelyyn ja minähän menin ja täytyy kyllä sanoa, että kannatti mennä, olen niin tyytyväinen omaan kuontalooni nyt, hienosti hän hoiti hommansa, vaikka taisi miestä kyllä jännittää miten hän onnistuu. Kampaajalla käyntien väli tuppaa aina venymään luvattoman pitkäksi, pidän usein hiukset kiinni, niin pitkäk- köksikään kasvanut pehko ei ole ihan kammottavan näköinen ja raidotetut hiukset eivät onneksi heti paljasta juurikasvuakaan.Kesä, kuumuus ja aurinko olivat kyllä saaneet hiukseni huonoon kuntoon; kuivat, kuluneet latvat, raidat jo parhaat päivänsä nähneet, joten piristystä tarvittiin jo kipeästi. Minulta lähtee paljon hiuksia ja kun en muutenkaan omista komeaa tuuhea hiuspehkoa, niin hyvä leikkaus ja hoidetut hiukset saavat jopa ohuet hiuksenikin näyttämään heti paksummilta ja hiustenlähtökin yleensä rauhoittuu aina kampaamokäynnin jälkeen.


Oli kertakaikkisen kiva päästä ihan yllättäen hiusten käsittelyyn, nautin täysin siemauksin ja iltahan siinä meni, kun tämän naisen kuontaloa oppipoika laitteli kuntoon, ensin folioilla raidat ja sitten opettajan tarkan silmän alla hyvä leikkaus...mietin kahden mallin väliltä, haluaisinko rikotun lyhyen mallin, vaiko tasapitkän polkkatyyppisen mallin. Valitsin sitten kuitenkin vähän klassisemman eli sen polkkatyyppisen, ehkä seuraavalla kerralla sitten se räväkämpi malli, josta kyllä tykkään myös. Miten voikin uusi kampaus piristää ulkonäköä ja mieltä ja uudistustahan tässä on nyt tänä syksynä muutenkin tulossa...Tänään on ollut kiva päivä, jotenkin kaikki on sujunut kivasti. Ensinnäkin löysin kaksi itselleni sopivaa avointa työpaikkailmoitusta, joihin teinkin hakemukset ja pistin molemmat jo eteenpäinkin, niistä molemmista jäi jotenkin hyvä tunne, jospa onnistuisin?? Kannattaa keskittyä hyviin, mukaviin ja positiivisiin asioihin, silloin kun kaikki ei mene ihan niin kuin toivoisi, kuten olen kertonutkin, että olen saanut kovasti positiivisia tsemppejä työnhakuun ja paljon kivaa palautetta asenteestani ja positiivisuudestani, se lämmittää aivan erityisesti minua.


 
Saapa nähdä millainen ensi viikosta tulee, sillä se on viimeinen työviikkoni nykyisessä työpaikassani. Perjantaista tulee varmasti vähän haikea, sillä osan työkavereista näen viimeistä kertaa ja osan tiedän pysyvän elämässäni jatkossakin. Mutta uusia tuulia ja avoimin mielin, niinhän se on, että kun yksi ovi sulkeutuu, niin uusi avautuu, olen jopa utelias tulevaisuuden suhteen. 
Ja kuten aiemminkin  on tullut todettua; torstai on toivoa täynnä;)

1 kommentti:

  1. Ihana, että pääsit käsittelyyn <3 Piristää aina kummasti. Ihanaa viikonloppua Sinulle <3

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos