Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 28. syyskuuta 2018

Kun on aika...

Mukavaa viikonlopun alkua vaan kaikille! Tänään oli  viimeinen työpäiväni ja se toki mietitytti jo vähän etukäteen, että tuleeko siitä vaikea...ei tullut ja pärjäsimme iltapäivän kahvihetkestäkin ihan kunnialla. Se sujui mukavissa merkeissä, yllättävänkin rennoissa ja kivoissa tunnelmissa, toki myös haikeissa ja se oli taas yhden rupeaman loppu, meidän kolmen oli aika sanoa työyhteisöllemme heipat ja lähteä uteliaina kohti  uusia seikkailuja. Päällimmäiseksi tunteeksi itselläni jäi lämmin tunnelma ja kiitollisuus.


Niin monin tavoin osoitettiin välittämistä, huomaavaisuutta ja myötäelämistä; lämpimin sanoin, kiitoksin ja tsemppitoivotuksin, oli liikuttavaa huomata miten ihanassa työyhteisössä on saanutkaan viettää yli vuosikymmenen. Nyt olo on kevyt ja mieli ihan hyvä, hyvin tässä jatkossakin varmasti tulee käymään. Oma energiansa kannattaa nyt kohdistaa kaikkeen mielekkääseen, tehdä mukavia ja itselleen mieluisia asioita. Sain jopa neuvoksi, että joutilaisuudestaan kannattaa oppia myös nauttimaan, onhan se harvinaista herkkua viettää arkeaan ainakin nyt jonkun aikaa ilman työn aiheuttamaa rytmiä.


Ensi viikolla sitten vähän erilaista arkea...hmmm...katsotaan mitä se tuo tullessaan, jännittävää. Luultavasti herään aikaisin kuten tapoihini kuuluu...mutta nyt on aika aloitella viikonlopun viettoa ja perjantai iltaa. Huomiselle voisikin keksiä erilaista puuhaa, en ole aikoihin käynyt kirpparilla, syysostoksetkin vähän houkuttelisivat, ja syksyn tallentaminen kameran muistikortille, kiva pitkä kävelylenkki, terassin  siivoilua riittää toki vielä, ennen kuin alkaa tulla liian viileää sen homman hoitamiseen.


Tänään vain tällainen tynkäpostaus, mutta pieni päivitys kuitenkin tästä viimeisestä työpäivästäni ja fiiliksistäni sen suhteen.

Mukavaa syyskuun lopun viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos