Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Harmituksen ärinää

Minä kun en ole mikään ns."nörtti", niin en osaa kiinnittää oikein huomiota siihen jos yks kaks joku elektroninen laitteeni temppuilee tai oikeastan siihen kyllä, mutta en osaa toimia tai  ennakoida tai tehdä asialle edes mitään ennen katastrofia...olen jo useaman kerran täällä blogissakin tuskastellut, kun en saa enää normaalisti liitettyä kamerastani lataamiani kuvia blogiini, mutta nyt taisin vihdoinkin tajuta missä vika?!? Tablettini tietysti pursuaa kuvia ja tämä tablettikin on jo ollut muutamia vuosia käytössäni ja nyt huomasin, saaneni ilmoituksen, että käyttöjärjestelmä on vanhentunut??


Pallokrysanteemit kuuluvat syksyyn, vaikka aina päätän etten niitä enää osta:)


Joka syksy silti hankin niitä, kun kesäkukista on aika jättänyt, 
niin saahan niillä piristettyä pihan ilmettä


Tämähän tarkoittaa juurikin sitä, että käyttö takkuaa ja koneesa on tietysti tietoturvariskikin, ups! ei siis mikään ihan pikkujuttu.
Nyt mietin kumeisesti mitä olisi tehtävissä, vai onko mitään?...onko uuudenpaa versiota olemassa tähän eläkeiässä (kai) olevaan tablettiini ja ellei, niin edessä on uuden laitteen hankinta.


Syksyllä on aika ottaa kausivalot esiin ja sytytellä kynttilöitä pimeneviin iltoihin


perjantai illan tunnelmointia terassilla


Kun joku laite tulee tiensä päähän, koituu siitä auttamattomasti ongelma, ärsyttää kun kaikki ei enää sujukkaan, kuten aiemmin ja tässä on tietysti myös hyvä muistutus itselle siitä, miten riippuvainen onkaan näistä elektronisista laitteistaan...eikä sekään tunnu kovin hyvältä jutulta. Luulen siis, että se, etten saa lisättyä lataamiani kuvia tabletilta blogiin johtuu nyt sitten tästä käyttöjärjestelmän vanhentumisesta, toistaiseksi kaikki muu näyttäisi kuitenkin sujuvan suhteellisen normaalisti, mutta kuinka kauan??

Tomaattisadon viimeisimmät kulhoon sisälle kypsymään


Harmittaa vietävästi se, että nämä nykylaitteet joita ilmankaan ei oikein pärjää, ovat hyvin lyhytikäisiä ja hinnat mielestäni melko korkeita siihen nähden,  kuinka nopeasti mallit vanhentuvat tai koko laite rikkoontuu, eikä korjausta myöskään kannata tehdä, koska uuden laitteen hankinta vs.korjaus on usein sitten kuitenkin se järkevämpi vaihtoehto.Eilisen Suomenlinnan retken kuvatkaan eivät päätyneet postaukseen, paitsi ne pari jotka olivat kännykällä otettuja, sillä ne saan ladattua blogiin? Kuvia tuli kuitenkin otettua paljon ja tulette kyllä näkemään ne vielä blogissakin kunhan saan selätettyä nämä latausongelmat ja tämän tabletin ohjelmiston, toivottavasti kuntoon. Onneksi minulla on lainakone, jolla saan tehtyä myös jotakin.


Onkohan nyt sitten odotettavissa ensi viikolle niitä ennustettuja syys sateita? No, eipä niitä nyt ole, noita sateita täällä juurikaan ollut, joten jos nyt sitten vettä tulee, niin jospa sen ropinasta ja raikastavasta vaikutuksesta osaisi jopa vähän nauttia?

Tässä yllä olevassa edes muutama kuva Suokin retkeltämme

3 kommenttia:

 1. Mun tabletissa on niin pieni muistikapasiteetti, että ostin siihen lisämuistikortin, eikä silläkään sitten pitkälle potkita. Laitan kuvat läppäriin ja siihen mahtuu sellaiset 3 vuoden kuvat, sitten on vanhimmat ladattava muualle talteen. Kivaa tavallaan tämä nykyaika, vaan missä kaikkea säilyttää on sitten toinen juttu. Mä oon niin kitsas, eikä oo edes luottokorttia, jolla ostaa jotain pilvipalveluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se onkin sitten se toinen probleema, että miten ne kaikki kuvansa pitäisi oikein tallentaa ja minne.

   Poista
 2. On nämä laitteet vaan pahuksen moisia värkkejä välillä:) Minä olisin kyllä ihan pulassa ilman jälkikasvua kun ei näistä ohjelmista/päivityksistä/suojauksista sun muista tajua höykäsen pöläystä:) Siihen pilvipalveluun vai mikä nyt olikaan (mihin voi kuvia tallentaa) pitäisikin tutustua paremmin:) Niin kauniita kuvat olet kyllä ottanut ja ihana tunnelma teidän terassilla♥ Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos