Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 11. syyskuuta 2018

Asiat jotka jaksavat aina yllättää

 
Tänään kun kävelin aamulla bussipysäkille, huomasin yhden naapurustossa olevan talon portinpielessä jotakin, en etäältä erottanut kuitenkaan selvästi mitä siellä oli, mutta lähemmäs päästyäni huomasin että siellä oli kori täynnä omppuja ja korissa pieniä muovipusseja! Asukkaat olivat näemmä saaneet kauniin ajatuksen jakaa ylijäämä omppuja ¨naapurustossa liikuskeleville ja jättäneet korillisen ihanalta tuoksuvia omppuja portille otettavaksi keille kelpaisi-Voi että tuli siinä aamuhämärissä kiva olo tuollaisesta pyyteettömästä eleestä ja niinpä minä otin pussin korista ja muutamia omppuja ja olin tosi iloinen, että sain tuolla tavalla  omppuja, kertakaikkisen kiva idea, tänä vuonna omppuja näyttää olevan ihan valtavasti, joten tuonkin talon asukkailla lienee ylitarjontaa.

 
Tuollainen huomaavaisuus muita ihmisiä kohtaan lämmittää ja yllättääkin aina, tuntuu aina lämpimältä läikähdykseltä sydänalassa, eikös vaan? Tulin superhyvälle tuulelle heti aamusta;) Viime syksyltä muistuu mieleeni eräältä sateiselta aamulta tapaus, kun täysin vieras ihminen istuutui aamun työmatkabussissa viereeni, katsoi silmiin ja toivotti aurinkoisesti hyvät huomenet, ai että muistan vieläkin miten sekin tuntui jotenkin jopa vähän liikuttavalta ja tosi mukavalta.Yritän tässä kai tuoda nyt esille vaan sitä, ettei se toisen huomioiminen mitään kovin kummoista tarvi olla, ihan tavalliset ja pienetkin jutut voivat saada toisen ihmisen, lähimmäisen tosi hyvälle mielelle, tämän kun aina itsekin muistaisi.

Tuollainen pyyteetön ele jotenkin aina jaksaa liikuttaa. Sain itse tänään kokea toisenkin mieltäni ilahduttavan asian, nimittäin kun nyt kerran olen etsimässä töitä ovat monet ihmiset olleet minua kohtaan todella ihania. Vinkanneet työpaikoista jotka saattaisivat sopia minulle, tarjonneet omia kanaviaan, ja kontaktejaan tai vain tarjonneet apua työn hakuun, se on kyllä lämmittänyt aivan erityisesti ja juuri niin kävi siis tänäänkin.


On kiva huomata, että ihmiset välittävät ja ovat avuliaita. Olen sitä mieltä, että olemalla kiva muille, niin saa takaisin itselleen myös jotakin hyvää ja mielyttävää, niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.
 

Kohtele siis muita, niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan

2 kommenttia:

  1. Täällä meilläpäin on ollut tosi paljon noita "saa ottaa" pisteitä. Tarjolla on ollut omppuja, luumuja ja auringonkukkia ainakin. Tosi kiva juttu. Tsemppiä työnetsintään.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos