Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 23. elokuuta 2018

Pienestäkin voi saada hyvän fiiliksen

Huomasin muutama päivä sitten, että tutulle pellolle oli ilmestynyt muutaman vuoden tauon jälkeen taas auringonkukkia ja hunajakukkia, päätin jo silloin että ne on käytävä kuvaamassa. Eilen illalla pakkasin kameran laukkuun ja päätin, että tänään töiden jälkeen menen auringonkukkapellolle. Hyppäsin kotimatkalla bussista pois puolimatkassa ja kävelin pellonlaitaan, ihan kun maalla olisin ollut...iloisen keltaiset auringonkukat loistivat koko pellon voimin ja toisessa reunassa kauniin liilat hunajakukat houkuttelivat ampiaisia.
Näky oli aika huikea, aloin kuvaamaan ja samalla bongasin hunajakukkien joukosta vähän ruiskaunokkeja, kosmoskukkia ja muutamia muitakin. Pellolta voi poimia pienen pientä korvausta vastaan itselleenkin kukkia, niin tein minäkin, nyt terassin pöydällä on kauniita auringonkukkia ilostuttamassa. Hyvän,fiiliksen voi saada yllättävänkin pienistä asioista, kuten minä tänään näistä, ihanista kukista. Tänään oli aamulla lämmintä, mutta tosi tuulista ja jotenkin ensimmäisen kerran syksyistä.
Välillä olisi ihan hyvä pysähtyä miettimään, mistä voisi saada itselleen hyvää fiilistä...tähän voisi olla tarvetta varsinkin silloin,  jos huomaa, ettei ole viime aikoina tuntenut hyviä positiivisia viboja. Jopa ihan mitättömiltäkin tuntuvista asioista voi yllättäen saada loistavan olon...mietihän vaikkapa kulunutta viikkoassi, milloin tuntui ertityisen hyvältä? Oliko se vaikkapa soitto ystävältä, ystävällinen sana, pieni ele, liikunnasta saatu hyvänolon tunne tai vaikkapa kauniissa loppukesän tai alkavan syksyn luonnossa liikumisesta saatu fiilis?Jokainen voi varmasti löytää jonkun syyn iloita ja tuntea olevansa onnellinen, usein sellaiset asiat voivat tuntua merkityksettömiltä, itsestäänselvyyksiltä, mutta joskus pieni, voikin olla yllättävänkin suurta. Hyvää on myös kiva jakaa, eli kun itsellä on hyvä fiilis, on helppo olla ystävällinen ja mukava muillekin.


Focus on the good!

3 kommenttia:

  1. Mahtavat aurinkokukkapellot. Kukat onnistuivat hyvin kun oli lämmintä, ehtivät hyvin kukkimaan ennenkuin tuli pakkanen.

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihania kuvia! Nuo auringonkukat on ihania! Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  3. Onpas upean näköiset auringonkukkaset ♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos