Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 31. elokuuta 2018

Mietteitä viikon varrelta

Tänään aamuni alkoi vähän hassusti, nimittäin istuin täysin tyytyväisenä metrossa, kunnes aloin ihmetellä mielestäni pitkää asemien väliä ja kun tsekkasin mikä olisikaan seuraava, huomasin menneeni työpaikka asemani ohi:) no 2 asemaa siinä meni ohi, mutta vaihdoin vain toiselle puolelle asemaa ja saman tien tuli metro johon hyppäsin ja olin töissä vain pari minuuttia normaalia myöhemmin, mutta että näinkin näköjään voi käydä! Menin vähän normaalia myöhemmin nukkumaan ja en sitten meinannut saada unta, joten yöunet jäivät aika vähiin, että sen piikkiin tuon pistän.


Viikko on mennyt kyllä jotenkin  ihan pikavauhtia...huomaa , etten ole edes ehtinyt tutkia blogin kuvien lisäys ongelmaakaan ja se kyllä harmittaa, nimittäin, olis kyllä kiva jos sen saisin nyt selvitettyä, jospa nyt viikonlopun aikana yrittäisin kunnostautua sen asian kanssa. Minulla on ensi viikon alusta tasan kuukausi vielä töitä, olen tällä viikolla perehdyttänyt kolleegaa töihini, koska hän hoitaa vuodenvaihteeseen asti nykyisiä töitäni.


Omasta työnhaustani voin kertoa senverran,  että seuraan tietysti avoimia paikkoja koko ajan ja olen tehnyt hakemuksia ja nyt näyttää siltä, että  mielenkiintoinen paikka olisi löytynyt, nyt ei tarvita enää muuta,  kuin että se on minun ....siinäpä työsarkaa!!
Tänä vuonna on valtavasti omppuja ja minäkin innostun aina syksyisin leipomaan omppupiirakkaa ja mikäpä sen kanssa paremmalta maistuisikaan kuin vanilija kermavaahto tai vanilijajätski Nam! Oletteko tehneet omenoista jo tänä syksynä herkkuja?Jos meillä olisi omenapuita, niin tekisin varmasti hilloa sillä tykkään omenahillosta., naistenlehdissä ja netissä on aina näin syksyisin toinen toistaan ihanampia ohjeita.
Viikonloppu edessä ja suhteellisen kivaa keliäkin on lupailtu, niin ulkoiltavahan sitä on ja meillä on vieras , jolle olisi mukava esitellä Helsinkiä, jos sää suosisi.
Hyvää elokuun viimeistä iltaa ja syyskuun alkua!

2 kommenttia:

  1. Omppupiirakka on ihanaa <3 Hyvä, että kerkisit töihin pienestä seikkailusta huolimatta :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Juu hyvin kerkisin töihin;) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos