Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 11. elokuuta 2018

Go with the Flow

Tuntuu,  että nyt kun lomat on vietetty, niin ei meinaa päivien tunnit riittää millään kaikkeen mitä tekisi mieli puuhastella! Sen vuoksi töiden jälkeen on yhtä ja toista puuhaa mitkä haluaa/ pitää saada hoidettua ja hups vaan, huomaa illan valuneen jo pitkälle,  eikä ole edes blogiin asti ehtinyt!! No, eiköhän tässä kumminkin arki asetu aloilleen ja se perusrytmi palaile pikkuhiljaa taas. Kuinkas siellä, onko ns. arkeen palaaminen sujunut helposti, vai onko unirytmi ja ajankäyttö aiheuttanut päänvaivaa?


Tänään on festaripäivä:) ystävät tulevat tänne ja tiedossa on kivaa...go with the flow meininkiä...nämä ovat tämän kesän ensimmäiset ja ainoat festarit joihin osallistun. En ole aiemmin käynytkään näillä festareilla ja menenkin avoimin mielin kuuntelemaan bändejä,  aistimaan tunnelmia ja nauttimaan. Musiikki ja loppukesä?!? Voiko puhua loppukesästä??? Kai se nyt alkaa jo pian olla totta, elokuu kohta puolessa välissä...iiiikk, vaikka syksystä tykkäänkin.


Onko kesää vielä jäljellä, muistuttaako siitä enää muu kuin haalistuneet rusketusraidat ja ihanat muistot?? Ei haittaa vaikka superhelteet olisivat tältä kesältä ohi, kunhan ei ala sadekausi, joka kestää joulunpyhiin asti:) sitä en halua, EN!! Sensijaan lämmin, kuulas ja  kaunis syksy Tervetuloa! Joko sinä olet valmis vastaanottamaan syksyn saapumisen,  vai haikailetko kulunutta superkesää...minulla on vähän molempi parempi fiilis, kesä on ollut upea, superihana ja puoleestani voi jatkua, en laita yhtään hanttiinkaan:)


Huomenna yritän laittaa juttua Flown annista, mukavaa viikonloppua kaikille♡

1 kommentti:

  1. Kesällä tuntuu aina aika olevan ihan kortilla:) Olisi niin paljon kaikkea kivaa tekemistä eikä millään kerkiä käymään kaikissa niissä paikoissa missä tahtoisi:) Nuo festarit on varmasti upea kokemus! Leppoisaa sunnuntaita💕🌻

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos