Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 12. elokuuta 2018

Flow festarit ja Rastila camping

Festari viikonloppu on kääntynyt jo ehtoopuolelle ja taas ollaan yhtä kokemusta ja elämystä rikkaampia. Kaupunki festivaali Flow Helsingin Suvilahdessa oli kokemisen arvoinen, mukava loppukesäinen tapahtuma,  musiikin ja tunnelman puolesta, joka olikin kerännyt aimo joukon nautiskelemaan. Anna Puu tarjosi hienon shown ja mielyttävää musiikkia, brittibändi Arktic Monkeys kunnon rockmeininkiä ja nais Dj:t kunnon jammailut, tykkäisin!Arktic Monkey


Anna PuuSuvilahti (ruots. Södervik) on Helsingin Sörnäisissä Kalasataman alueella oleva entinen energiatuotantoalue, josta on 2000-luvulla kehittymässä kulttuurikeskus. Suvilahden alue on valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö, jonka tiilisellä suojarakennuksella varustetulla kaasukellolla on Helsingin kaupunginmuseon mukaan merkittävä kaupunkikuvallinen asema[1].
Vuoden 2008 alusta lähtien suurinta osaa alueen rakennuksista on hallinnoinut Helsingin kaupungin omistama Kiinteistö Oy Kaapelitalo, lukuun ottamatta kaasukelloja, jotka ovat kaupungin hallinnassa. Kaasukellot ja entinen sähkölaitos kunnostetaan ja niihin toteutetaan kulttuuritilat vuosina 2018–2020.[2]

Kaasukello


Hieno sää oli tapahtumalle myös plussaa ja elokuinen hämärtyvä ilta toi tapahtumalle vielä oman tunnelmansa. Vietimme ystäväpariskunnan kanssa tätä viikonloppua  matkailuautossa Rastilan campingalueella, mistä, oli oikein hyvä sukkuloida festareille metrolla hyvin helposti, sillä metropysäkeiltä oli lyhyet matkat sekä festari- ja campingalueelle.


Alueella näkyi vähän erikoisempiakin matkailuautojaRastila Camping Helsinki on tähden leirintäalue, joka sijaitsee Itä-Helsingin Vuosaaressa, luonnonkauniissa kartanomiljöössä metromatkan päässä Helsingin keskustasta. Leirintäalueelta löytyy matkailuajoneuvopaikkoja, eritasoisia mökkejä perinteisistä Leirintämökeistä hyvin varustelluihin Lomamökkeihin, telttapaikkoja, huoltorakennukset, saunoja, kokoustiloja, lasten leikkipaikkoja, WLAN sekä välinevuokrausta eri vuodenaikojen mukaan. 

Alueelta löytyivät myös vanha aitta ja rekeen tehty kaunis kukkaistutus


FestarikylttiRastilan kartanoMukavaa sunnuntai iltaa!!

2 kommenttia:

  1. Nähtävästi tykkäsit festareista! On aika yllättävää miten paljon Suomen kesässä niitä järjestetään! Meillä olisi nyt viikonloppuna ollut tarjolla Elomessut ja Linna cruising, mutta minä halusin erakoitua kotiin! En ole koko viikonloppuna kun pari minuuttia puhunut yhden ihmisen kanssa ja hyvä niin! Jaksaa huomenna sitä puhetta ja ihmisvilinää töissä taas. Mukavaa iltaa!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tykkäsin, ja totta, kesällä on todella monia tapahtumia joista voi sitten valita mieleisensä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos