Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 14. elokuuta 2018

Ei ole aihetta ruveta murjottamaan

Festivaali viikonloppu on jo takana ja viikko on kohta taas jo puolessa, koulut alkaneet , yöt viilenneet ja pihlajanmarjat punertuneet...elokuu lipuu kohti puoltaväliä ja hyvä, kun perässä pysyy:) ns.normiarki on sanut meistä useimmat taas otteeseensa, eikös vaan? Mielessä kävi, että joko kohta pitäisi hellevaatteet siirtää pois kaapeista tilaa viemästä, koska tuskinpa nyt enää kuitenkaan helteitä ihan saadaan, vaikka lämpimiä päiviä vielä hyvinkin voi tulla.


Monille arki alkaa helposti maistumaan puulta, jos kovasti ryhtyy haikailemaan lomansa perään ja voivottelemaan ilmojen viilentyneen, sellaiseen ei kannata ryhtyä, vaan muistella lomaa hyvillä mielin ja kaikkea mukavaa mitä nyt kenenkin kesään mahtui ja iloita taas perusarjesta ja sen rytmistä ja suunnitella vaikkapa illoiksi ja viikonlopuiksi pieniä kivoja juttuja.


Usein syksyn koittaessa alkaa lomien jälkeen "kotoiluvaihe" aletaan viettää enemmän aikaa sisätiloissa ja iltojen pimennyttyä sytytellään ne ensimmäiset tunnemakynttilät valaisemaan mökkiterassia, puutarhaa tai olkkarin pöytää, tehdään uunissa syksyn ensimmäiset omenakaurapaistokset tai vietetään elokuun kuutamojuhlia, kivaa kaikki tyynni, että ei ollenkaan kannata alkaa murjottamaan ja voivottelemaan, vaan nauttia.


Mitä sinulle jäi kesästä päälimmäisenä mieleen? Mitä muistella, kun tekee jo mieli vetaista pitkähihaista päälle, tuulen ulvoessa nurkissa ja sateen vihmoessa ikkunoihin. Jäikö jotakin suunniteltua tekemättä, vai saitko toteutettua kesän unelmasi? Onko ihania kesämuistoja joihin palata, kun oikein pännii? Toivottavasti sait koettua jotakin mistä syksyn ja talven aikana voi ammentaa, jos pimeys ja kaamos meinaa ottaa niskalenkin.


Minulta on jäänyt ainakin toistaiseksi se melonta tai suppailu, mutta elättelen toivetta, että senkin ehtisi vielä toteuttaa. Muuten tuli kesäsuunnitelmat kyllä aika lailla toteutettua.


Nautitaan nyt elokuusta!

1 kommentti:

  1. Mä nautein kesästä joka oli lämmin ja sain pyöräillä. Sekä lisäksi vielä uida järvessä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos