Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Rantareitin varrelta

Eilisen superhelle päivän jälkeen päätin kaikesta huolimatta uhmata keliä ja omaa motivaatiotani/ jaksamistani ja lähdin vähän pidemmälle kävelylle ja nauttimaan aamiaista.Tänään oli onneksi edes pienoista tuulenvirettä helpottamassa tukahduttavaa kuumuutta. Itseasiassa merenrannassa oli oikein mielyttävää kävellä, kuvailla ja istua rantakahvilassa aamiaisella, nautin täydellisestä aamusta, kesästä, lomasta ja hyvästä fiiliksestä; ihan täydellinen päivän aloitus♡♡
Aamiainen merimaisemissa, huikaisevassa kesäsäässä!!


Jo heti aamusta rannalla oli ihmisiä piknik-koreineen ja viltteineen tulossa viettämään rantapäivää, olipa muutama reipas aamulenkkeilijäkin. Meri kimmelsi, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lokit kirkuivat, ah tätä kesää ja lomaa!! Tämä on yksi niistä kesistä joka jää taas muistoihin, eikä vähiten tämän ainutlaatuisen upean kesäsään takia.Luonto on nyt monin paikoin melkeinpä karrelle palanutta, ruskeaa ja elotonta, mutta rannalla on yllättävän sitkeitä kukkia ja kasveja, joita ei kuivuus ja hellekään ole nujertaneet.


Huomenna suuntaan sitten maaseudulle, mökkilomailun pariin...kiva päästä maalaismaisemiin ja järveen uimaan...koska olen mahtanut uida edes viimeksi järvessä?? En ihan viime vuosina ainakaan, mutta nyt on järvivesikin jo niin linnunmaitoa, että jopa minä tarkenen sinne mennä:) aijon ottaa myös paljon kuvia, nauttia kesäilloista, grillata, puuhastella ja "korkata" vanhan mökkimme uudelleen käyttöön, se kun on viime ajat ollut täysin käyttämättömänä ja olen toivonutkin, että tämä päivä koetaan ennemmin tai myöhemmin  ja sen aika on nyt, siitä tulee hauskaa, voi laittaa rakasta mökkiä vähän "uuteen uskoon" ja nuoretkin voivat käydä maalla useammin, kun on omaa tilaa.
Viikon jatkoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos