Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Kesän koko kirjo

Mikä ihana joutilaisuus, kyllä se ihan totta on, että ihminen kaipaa olemisen keveyttä:) Nyt kun matkapölyt on jo saanut karistettua pois ja lomaa vielä mukavasti jäljellä, on kertakaikkisen ihana lomafiilis, ihan superia♡♡ Jottei ihan tulisi "vain" vetelihdyttyä,  niin keksin edes jotakin tekemistä itselleni:) eilen se oli mansikkaproggis, tein hilloa ja osan pistin ihan vaan viipaloituina pakkaseen, kesän homma, jota ilman ei lomalla oikein osaa edes olla...pieni pelko käväisi kyllä jo mielessä, että saankohan enää edes mansikoita, kun olin reissussa juuri mansikoiden myyntisesongin, mutta onneksi niitä vielä sai.

♡ Kissankellot ja kesä♡ 
Toinen kesään kuuluva juttu on ne matot! Puhtaiden mäntysuovalta tuoksuvien mattojen levitys lattoille on vaan yksinketyksinkertaisu hyvä homma, tiedätte jos teette itse samaa:) ja sitten haluaisin saada vähän sitä superfoodia talven varalle myös pakkaseen ; mustikoita. Meillä alkaa heti terassilta metsä, mistä olen poiminut useana, useana vuotena marjat pakkaseen.Tänä vuonna kun saimme jo yhden "ylimääräisen" kesäkuukauden upean toukokuu, niin mustikasta näytti kukinnan perusteella, ilman yöhalloja tulevan hyvä sato, mutta kuivuus on tainnut kuitenkin verottaa satoa.
Sillä nopea tarkastus metsään osoitti, ettei mustikoita ole niin paljon, kuin esim. viime kesänä!?! Aijon silti käydä poimimassa edes vähän, pieniä marjoja en poimi, enkä käytä poimuria. Eipä tarvitse tänä kesänä metsässä hyttysmagneettina kökkiä, kävin nimittäin nyt toteamassa sen tosiasian, ettei mustikoita juurikaan ole:(


Pystyyn kuivuneet mustikanvarvut!


Marjanaisen saalissa ei ole kehumista...no, sainpahan edes siniset sormet!


Tiedossa/toiveissa tälle kesälle on myös ihan muuta, kuin mitään velvoitteita/hommia, nimittäin sitä kaikkea kivaa kesätekemistä ja menemistä. Maaseutu kutsuu, jos vaikka pääsisi uimaan, ilman sinilevää kaverinaan? Kesä, ystävät ja festarit, kyllä kiitos♡ kesäillasta/yöstä nauttiminen ulkosalla, lämmön vielä hyväillessä ihoa, laituri ja auringonlasku, usva peltojen yllä, kesätori ja se haaveilemani melonta tai suppailu, soutelu järvelläkin kyllä kelpaisi, onhan näitä:) ja se kuvaileminen, se rakas harrastus,  myös sitä aijon tehdä, vaellella suvessa kamera mukanani.
Lähdin eilen illalla vielä kävelylle kameroineni, tarkoituksenani oli kuvata tuurilla vähän aurongonlaskua ja eihän tuo sitten hullumpi ollutkaan...Iltaruskon väritys oli kyllä kaunis! Huomenna Helsinki onkin sitten hetkenaikaa maailman keskipiste, kun arvovaltaiset vieraat tapaavat toisensa...siispä jännittävää viikonalkua:)
4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköistä hilloa ja upea aurinkolasku! Rentouttavaa loman jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. On nuo mansikat vaan kesän parhaimpia herkkuja, ei niihin ikinä kyllästy:) Kiva kun saa talven paukkupakkasilla ottaa palan kesää sulamaan:)❤ Mattopyykillä olo on mukavaa varsinkin jos pesukelit on niin upeat kuin nyt:) Ihanat kuvat olet ottanut! Leppoisaa kesäiltaa 💕🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikka tuoreet ovatkin mielestäni ne parhaimmat:)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos