Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Helsinki maailman keskipisteenä

Tänään pääkaupungissa todella tapahtui, Helsinki oli hetken koko maailman keskipisteenä, kun kahden maan mahtavimmat kohtasivat huipputapaamisessa! Keskustaan ei kannattanut tänään mennä, sillä turvajärjestelyt olivat huippuluokkaa, niin maalla, merellä, kuin ilmassa ja poikkeusjärjestelyjä oli ympäri kaupunkia, useita katuja kokonaan suljettuina ja poikkeavia liikennejärjetelyjä monin paikoin. Kauppatori oli kokonaan suljettu ja meriliikenne mm.saarille sieltä käsin keskeytetty tänään. Helsinki tarjosi tälle historialliselle tapaamiselle parastaan, jotta tapaaminen onnistuisi ja siitä kehkeytyisi jotakin tärkeää meille kaikille-koko maailmalle, näin toivotaan!!


Minä aloitin päiväni mattojen ja peittojen pesulla, nyt jos koskaan, näillä helteillä, on siihen oiva tilaisuus,  jota en jätä käyttämättä. Tosin reissusta palattuani olen potenut hieman kesäflunssaa, kurkku on ollut vähän karhea, aivastuttaa ja nenäkin vuotaa...eilinen oli toivoakseni se kenkuin päivä, tällä naisella veto oli vähän poissa ja vietinkin päivää terassilla lueskellen, bloggaillen ja futiksen finaaliottelua katselemalla.Kyllä tämä tämänvuotinen kesä nyt hellii, toukokuussa tämä ihanuus alkoi ja säätiedotuksien mukaan tätä herkkua on tarjolla tämäkin viikko, en valita, vaikka lämpöä riittääkin nyt, sillä pari edellistä kesää oli sitten sitä ihan toista-ei niin kesäistä!! Kerätään nyt kaikki se hyvä mitä tällä kesällä on tarjottavanaan. Ei +31, 2C lämpötilat meillä ihan jokakesäistä ole edes parhaimmillainkaan ja hellerajan ylityskin on ollut monena kesänä työntakana, joten nautitaan nyt vaan:) ja eikun uutta lämpöennätystä; Tänään oli Turussa mitattu jo yli+32 C!!


Vaikka tämä lämpö on ihanaa, niin onhan tämä myös aika uuvuttavaa...tein kauppareissun päivällä kävellen ja ostoksia tulikin vähän enemmän, oli reppua ja pari kassia, kotiin käveltyäni olin kyllä litimärkä, hikinen ja uupunut parin kilometrin kävelystä:) Matot kuivuivat tänään mukavasti lämmössä...taidan pestä vielä myöhemmin muutaman lisää? Mökkilomailu on vuorossa myöhemmin tällä viikolla, kiva kun on monia eri ulottovuuksia lomalla.Helteistä viikon jatkoa!!

1 kommentti:

  1. Kyllä tuollainen tapaaminen laittaa aika hyrskynmyrskyn koko kaupungin! Kiinnostaa ympäri maailmaa hetken aikaa tämä meidän pikkuinen Suomi:) Matot kuivuvatkin ihan hetkessä näillä helteillä! Harmi että tuo kesälenssu on kiusannut! Aurinkoista kesäpäivää♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos