Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Viikon varrelta


Tänään viikonlopun alku tuntui jotenkin erityisen mukavalle...loma on jo vahvasti mielessä, vaikka ei se nyt vielä ihan nurkan takana olekaan. Jotenkin tuntui myös  kivalle "vähän" torkkua" töiden päätyttyä, pitää pizzaperjantai ja mennä lämmittelemään saunaan.Viikon varrella on töissä ollut tarjolla yhtä jos toista herkkua...fudgea, kakkua, suklaata, vaahtokarkkeja, keksejä, mansikoita ja pensasmustikoita...kyllä tällä setillä kesäkuntoon pääsee:)

Viikon varrella on ollut myös kylmiä öitä, jopa hallaa jossakinpäin Suomea , aamulla piti pukea pitkähihaista ja ihan takkia ja huivia...tuulikin muutamina päivinä ihan vietävästi! Sadetta ei ole näkynyt eikä kuulunut, vaikka luonto sitä jo kaipailee.Nämä pelakuu kuvat on napsittu harjoittelu mielessä uudella kameralla ja putkella...digikuvauksen opukset lojuvat yöpöydälläni...taas kerran kertasin digikuvauksen käsitteitä ja ihmettelin miten löydän rawkuvien tilalle jpg:t ja muistuttelin muistokortin alustuksen, aukot, valkotasapainot, polttovälit ja tutustuin kaiken maailman hienouksiin ja ihmettelin, että   mitä kaikkea sitä kameralla voikaan saada aikaan?? Ja eikös se niin ollut, että harjoittelu teettää mestarin? Ja harjoitukset jatkuvat viikonlopun aikana.


Mukavaa viikonlopun alkua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos