Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Sitä kesäsadetta odotellessa

Enpä olisi oikein uskonut sanovani tätä; kesäsadetta odotellessa!?! Mutta eilen pilvitteli, niin tänäänkin ja jopa näytti ihan siltä kuin luonto olisi saanut virkistävän kylvyn, mutta ei sitten kuitenkaan, ei tullut vettä, ei!! Tottahan se nyt kuitenkin on, että luonto todella jo kaipaa vettä. Kävin eilen siellä metsässä ja kuvailemassa tuikitavallisia ihanuuksia; sireenejä ja kurtturuusuja, mutta niitä kerrottuja, jotka ovat mielestäni tosi kauniita ja aivan ihanan värisiä.Muistanette kun jokinaika sitten kerroin haaveestani saada uusi kamera ja mahdollisuudesta saada sellainen kenties tuttavankauppaa edukkaasti ja tänään oli se päivä, kun tuo toive toteutui. Kiva, että nyt, jotta ehdin tutustua uuteen kameraan ja objektiiviin ennen lomaani ja harjoitella kuvaamista sen kanssa. Kamera on saman merkkinen kuin nykyinen vanha kamerani eli Canon, objektiivikin on merkkiuskollisedti Sigma, kuten vanha objektiivikin, eli paketti on minulle uusi, mutta secondhandina ostettu. Palan halusta päästä ajan kanssa kuvailemaan uudella "lelullani".Eilen viimeksi mietin miten hienoa olisi, jos kuvien lisäksi voisi säilöä tuoksuja...nimittäin ruusut ja sireenit tuoksuvat todella ihanilta, kuten myös tuomi.
No onhan toki olemassa ruusu ja sireeni hajuvesiä, mutta ne ovat minusta aivan liian voimakkaita, mutta tykkäisin ehkä sellaisista hyvin, hyvin miedoista huonetuoksuista, joista aistisi vain hennon tuoksun niistä.
Nämä sireenit kukkivat kuin viimeistä päivää, kukkatertut olivat aivan täynnä kukkia, oksat taipuilivat niiden painosta ja niin,  se tuoksu oli kerrassaan huumaava!!
En malttaisi oikein perehtyä uuden kamerani ohjekirjaan, johtuu varmastikin siitä, että kuvittelen kyllä osaavani Canonin toiminnot jo entuudestasn, Olen myös vähän laiska perehtymään manuaaleihin, vaikka toki opettelen niistä aina jotakin ja virkistän muistiani. Olen kuitenkin vähän sitä mieltä, että kuvaamalla oppii parhaiten, epäonnistumisten ja onnistumisten kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos