Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 16. kesäkuuta 2018

Ruusun tuoksua ja kirppistelyä

Kun tänä aamuna avasin makuuhuoneen ikkunan, niin ihana ruusujen tuoksu täytti makuuhuoneen, ei hullumpi aamu:) Ruusupensaat makkarin ikkunan edessä  ovat  nyt kukassa ja tuoksu on kyllä aikas ihana. Join rapulla auringonpaisteessa aamukahvit ja kuuntelin aamun ääniä; pääskyset suihkivat taivaalla ja pihapiirimme pikku pupu näyttäytyi, sekin näytti olevan aamupalalla, rouskutteli ruusupensaiden alla heinää, täydellinen kesäaamu sanoisin, aamuihmisen parasta aikaa:)Mietin, että taidanpa pistäytyä lähikirpparilla, eipäs ole tullut vähään aikaan siellä poikettuakaan ja heinäkuun sekin on kiinni. Täytyy kyllä todeta, ettei tuo kirppari ole ollut näiden vuosien aikana, kun siellä olen käynyt, kertaakaan täysin turha käyntikohde. Lähes poikkeuksetta sieltä löytää laadukasta ja sopuhintaista ostettavaa,  ja niin nytkin. Mukaani lähti hellemekko,  Gerry Weberin toppi, Luhdan caprit, Zaran kulta/vaaleanpunaiset tennarit, vaaleanpunainen jakku, pellavainen ihanan kevyt pusakka/jakku ja puolihame, kesäalet on nyt sitten käyty koluamassa:)??...tuskin!Tänään tuli istuskeltua auringossa ja lueskeltua kirjaa, olen aika iloinen siitä, että olen "ryhdistäytynyt" ja aloittanut loman lähestyessä lukemaan, ihan kevyttä, viihdyttävää ja ajankuluksi.Olen ollut todella kova lukemaan joskus, olin kirjaston vakioasiakas, mutta nykyään otan silloin tällöin lukumaratoneja ja saatan lukea monta kirjaa perätysten ja sitten voi tulla piiiitkä tauko, etten avaakkaan kirjan kirjaa...toki luen sitten muuta mm.aikakauslehtiä ja blogeja.


Pohdin tässä, että lähtisinkö tänään illalla vielä kuvailemaan?...haluaisin  saada otettua upeista pioneista kuvia. Itselläni ei pioneja kasva. Huomisellekin on jo kuvauskohde mietittynä, mutta siitä lisää huomenna.1 kommentti:

  1. Meillä jopa ruusut kärsivät kuivuudesta. Pensashankikki yrittää jo kukkia, vaikka se yleensä kukkii vasta heinä-elokuussa! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos