Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Mietteitä viikonlopuksi

Viikonloppu käsillä ja monenmoiset mietteet mielessä...viikonloppuihin ladataan usein melkoisesti odotuksia, toiveita, haaveita  ja varsinkin näihin kesäviikonloppuihin. Millaisia ajatuksia juuri tämä edessä oleva viikonloppu sinulle tuo mieleen ja miten aijot sitä viettää?? Itselläni on ajatuksena nauttia säästä ja ulkoilmasta,  on myös sen suuntaisia suunnitelmia, katsotaan kuinka ne toteutuvat. Vesielementti kuuluu usein myös kesän ulkoaktiviteetteihin, ellei muuten, niin ainakin sen läheisyys.


Tälle viikonlopulle on luvattu vielä melko kaunista ja lämintä. Loistava sää vaikkapa veneretkelle tai piknikille, ensi viikolle on sitten tulossa säätilan muutos; sitä sadetta ja viileämpää. No tämä ei juurikaan yllätä, onpa tätä nyt jotenkin osattu jo odottaakin. Saapas nähdä millaisen Juhannuksen me sitten saamme? Aika monta Jussia on ollut viileitä ja sateisia, vaikka onhan se keskikesän juhla aina jotenkin taianomainen, oli sää sitten sitä tai tätä.


Mutta eikös se ole vähän niin, että se mihin ei itse voi vaikuttaa,  pitää vaan niellä ja kukin on oman onnensa seppä?? Ei pidä asettaa asioille liian utopistisia odotuksia, niin ei tule pettymäänkään, niinhän sitä myös sanotaan, että pessimisti ei pety. Omia odotuksiaan ei pitäisi asettaa myöskään muiden harteille,  omista valinnoistaan pitäisi olla vastuussa vain itselleen. Jos asiat eivät menekään ihan suunitellusti tai toivotulla tavalla, niin silloin voi katsoa vaan peiliin ja todeta, että ensi kerralla vien asiat maaliin:)Oletko joskus pettynyt asioihin, ihmisiin, olosuhteisiin tai ylipäätään johonkin? Käsi sydämellä; oletettavasti olet, kyllä jokainen joskus on. Viimekädessä sattuma ohjaa monia asioita elämässä, eikös vaan? Eihän sitä voi tietää millainen tästäkään viikonlopusta lopulta kehkeytyy, siinäkin on sattumalla sanottavansa.


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos