Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 21. kesäkuuta 2018

Kohti mittumaaria

Huomenna on aika kesäjuhlan;  suloisen suven... mittumaarin: juhannuksen. Toiveet korkealla, mieli kenties täynnä odotusta. Kunhan ensin on selvitty kauppojen juhannusruuhkista ja kenties autojonoista, joita aina tuppaa syntymään juhlapyhiä ennen maanteille,  kun kansa lähtee juhannuksen viettoon, sankoin joukoin pois kaupungista on ruuhkiakin odotettavissa. Siinä ei auta hikeentyä, maltti on valttia, vaikka se oma lomaparatiisi siintääkin jo mielissä. Niin,  onhan juhannus myös monille hartassti odotetun kesäloman alkamis ajankohta.Itselläni ei  juurikaan ole odotuksia tai toiveita juhannuksen vieton suhteen. Kunhan kuivin jaloin, saisi grillattua huomenna terassilla ja nauttia yöttömästä yöstä, se riittäisi oikein hyvin:) Juuri parahiksi sää näyttääkin muuttuneen tässä alkuillasta sateiseksi! Mutta taisi kuurot jo mennä menojaan,  jospas tämä nyt olisi edes suhteellista tämä säätila. Aijon tänään laittaa vielä pihvit marinoitumaan, uusia perunoita on ostettu, mansikka-vuohenjuusto salaatti  ja mansikkakakku  tehdään huomiseksi myös, perinteisilllä kesäherkuilla mennään tämä Jussi:)
Ostin terassille ripustettavaksi kesäiset Led-valot, kävin niitä heti tuoreeltasn sinne viime viilonlopulla sovittelemassa, kivoilta näyttivät, niihinkin liittyy nyt vähän kyllä sääolosuhteet, ledlamput on kyllä muovikuoristen pallojen sisällä ja nimenomaan ulkokäyttöön suunnitellut, mutta terassilla ne kyllä ovat säiden armoilla ainakin osittain jos kovasti tuulee ja sataa, eikä ihan kiva ole oleilla terassilla, jos lämpötila laskee ja vettä vihmoo!?


Mitenkäs siellä vietellään Jussia? Juhannukseen kuului lapsuudessa/ nuoruudessa aina se mökki, järvi, kokon katselu, juhannuksen lavatanssit ja koivut oven pielessä ja koivunoksat saunassa tuomassa vihdan kanssa hyvää tuoksua. Ja eikös ne 7 kukkaa tyynyn alla juhannusyönä ole se perinne??


Oikein ihanaa keskikesän juhlaa!!


2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos