Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Kesäsunnuntain viettoa

Kesällä käy vähän lomavaihteella, ennenkuin loma edes on alkanut...eipä juuri tule tehtyä mitään, mikä ei ole ihan pakollista. Siivota ehtii  kyllä kylmänä ja sateisenakin päivänä, kaupassa voi käydä huomennakin, ruokaa voi laittaa,  jos nälkä yltyy ylitsepääsemättömäksi, eikä jääkaapista löydy enää oikein mitään mikä taltuttaisi nälän. Voi ikäänkuin vähän leijua ihanassa kesämoodissa, verkkaisesti, ainakin näin viikonloppuisin, jos ei satu olemaan mitään etukäteen sovittua ohjelmaa.


Tällainen suristelija ilmestyi tänään orvokkiamppeliin; kultakuoriainen
Tänään tuli eteen Diy-projekti ihan yllättäen...ehkäpä niiden ikkunanpokien tilalle,
joista ei valitettavasti taida projektiksi sitten kuitenkaan loppujen lopuksi olla. Mutta näistä tämänpäiväisistä oli, kierrätyspisteestämme (taloyhtiön) löytyi tänään kaksi meriruoho tai niini päällystettyä kukkaruukkua, jotka olivat saaneet pientä mustaa pistettä pintaansa, minä "pelastin" ruukut ja kalkkimaalasin ne, samalla muistui mieleeni seinätalo, siis sellainen talonmallinen lokerikko, jonka voi ripustaa seinälle ja täyttää pienillä koriste-esineillä, se sai myös kalkkimaalikäsittelyn, joka pitää tosin vielä tehdä ainakin toistamiseen, ellei vielä kolmanteenkin. Juuri sopivaa hommaa tällaiseen lämpimään päivään ja maali kuivuikin ihan hetkessä lämpimällä auringon paisteisella terassilla.


Ruukuille uusi ilme...kalkkimaalia pintaan!

&

Voila!


Toinen maalikerros vielä ja ruukut löytävät paikkansa terassilta


Tarkoituksenani oli tänään tehdä pidenpi kävelylenkki ja päästä kuvailemaan vähän lisää uudella kameralla ja objektiivilla ja lähdinkin matkaan,  todetakseni,  että unohdin laittaa muistikortin kameraan, eikun takaisin kotiin hakemaan muistikortti, sitten uudestaan matkaan...Istuin bussiin ja lähdin matkaan,  päätin vähän tutkia matkalla kameraa ja huomasin, ettei kuvia pysty ottamaan...olin vähän ymmälläni, tarkistin tietysti ettei kai akku ole nyt sitten vuorostaan kotona, mutta ei, akku oli kamerassa paikoillaan, mutta kamera vaan ei inahtanutkaan??


Tässä talolokerikko prokkis, tämä vaatii useamman maalikerroksen.


Mietin jo, että olenko nyt kuitenkin tehnyt huonot kaupat ja uudessa kamerassani onkin joku vika? Olin kuitenkin myös eilen kuvailemassa ja en huomannut laittaa sen jälkeen akkua lataukseen, joten syy löytyi, akkussa ei ollut enää riittävästi virtaa ja sen takia kamera ei inahtanutkaan.Tein ikäänkuin vähän turhan reissun kuvailemaan, kun kuvan kuvaa en saanut otettua...no joku toinen päivä paremmalla onnella sitten.


Unikot


Tänään on ollut kivan kesäinen päivä, on tullut juotua kahvit ulkosalla, otettua "aurinkokylpyjä", nautittua suvesta, vielä pitäisi hetki jaksaa heräillä kellon soittoon arkiaamuisin ja lähteä töihin, ennenkuin odotettu loma alkaa. Kuinkas teillä, joko loma on alkanut tai onko jo lähellä, ja onkos lomasuunnitelmia?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos