Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kesäkuun eka viikonloppu

Tämä viikonloppu on monille juhlia, suvivirttä ja ihanaa vapauden tunteen alkamista; kesäloma! Isosti onnea ihan kaikille koulutyönsä päättäneille, ammattiin valmistuneille ja valkolakkinsa saaneille, ihan jokaiselle♡Olette juhlanne ja lomanne ansainneet. Aamulla kun lähdin kuvailemaan oli samalla pysäkillä juhliinsa meneviä koululaisia juhlavaatteissaan ja mieli täynnä odotusta, kenties vähän jännitystäkin, miten lukukausi omalla kohdalla on mennyt? Kieltämättä siinä bussissa kuunnellen ja katsellen heitä, tuli omat kevätjuhlat ja suvivirsi mieleen ja jopa vähän suloisen haikea mieli:) Ihana, ihana kesä!!
Lämpimän toukokuun johdosta merivesi on todella matalalla, monessa paikassa rantaviiva on siirtynyt paljon. Eläimet kärsivät vesipulasta, niinpä ihmisiä onkin kehotettu laittamaan ulos eläimille vettä, itsekin myöhäisheränneenä asetin vasta nyt pihalle kahteen kohtaan vesiastian. Kastelun makuun on kuluneen toukokuun aikanakin päässyt oikein hyvin, vaikka ei isoa pihaa olekaan, niin silti omissakin kukissa ja muissa istutuksissa riittää kasteltavaa.
Vettä janoisille!!


Kuten olen kertonut minua kiinnostaisi kokeilla suppausta ja/ tai melontaa...tänään kävin vähän tutkailemassa kalustoa ja hintoja...jospa tänä kesänä tuo sitten jo toteutuisi? Oletteko te kokeilleet jompaa kumpaa? Nykyään  vedenlämpöilan on oltava yli 20-asteista, että minut saa veteen  joten jos mielin  kokeilemaan jompaa kumpaa noista lajeista, niin pitää myös olla lämmintä, että uskaltaudun laudalle tai kajakkiin.


Tässä niitä nyt olis...Onkohan tänään ollut ns.ukkosta ilmassa, nimittäin jo aamupäivällä tunsin, että päänsärky kolkutteli ohimossa ja iltapäivällä oli särky jo äitinyt häiritseväksi, en helpolla ota särkylääkettä, mutta oli otettava.Tänään olikin mittarissa aikas moiset asteet, tosin nyt on alkanut kertymään myös pilviä taivaalle, sateesta ei kyllä edelleenkään ole näkynyt jälkeäkään.

Hyvää viikonlopun jatkoa!
7 kommenttia:

 1. Päänsärkyä täälläkin ollut eikä lääke oikein auta. Ukkosta minäkin mietin. Kivat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla tosiaan ukkosesta johtuvaj päänsärkyä ja kirkkaasta auringonvalosta.

   Poista
 2. Hurmaavat ruusut! :) Minuakin huolestuttaa tuo luonnon veden puute, puiden kukintakin tuntuu jäävän nyt lyhyemmäksi kuivuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki kukinta oli hetkessä ohi ja monin paikoin ruoho ja muu kasvillisuus keltaiseksi kärventynyttä!

   Poista
 3. Mä en oo olleskaan vesipeto, paitsi kylpyammeessa! En siis ole noita lajeja kokeillut. Juhlin kesän alkua ihan ittekseni kotona herkkuja syöden! Pitkät päikkärit otettu ja voimia kerätty! Huomenna jos nenän laitan ulos. 14 työpäivää vielä ja sitten loma! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päikkärit on niin ihania, harrastan niitä itsekkin:)

   Poista
 4. Minulle veden lämpötilan pitää olla yli 25. Eli aika harvoin voi Suomessa uida tai harrastaa mitään vesiurheilua:). Mutta olipa ihana päivä koululaisten ja opettajien aloittaa lomaansa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos