Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 30. kesäkuuta 2018

Kadiköy ja Uskydar

Tänään matka vei ostoksille Kadiköyhin, mikä onkin shoppailijalle oiva paikka kierrellä ja katsella tarjontaa, sillä sitä riittää...basaarista, muotiliikkeisiin  ja kaikkea mitä ikinä voi kuvitella, on kyllä tarjolla, alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja.Tänään oli todella paljon myös ihmisiä, sillä viikonloppuisin ihmiset lähtevät perhekunnittain ostoksille ja ruokailemaan, oli myös todella kuuma päivä, mikä vie kyllä melkolailla mehut ihmisestä. Kiertelimme alueella hyvän aikaa ja kävimme syömässä, perinteiset turkkilaiset lihapullat; köftet.

Kadıköy on laaja ja runsasväkinen kaupunginosa Istanbulin Aasian-puoleisessa osassa Turkissa. Se sijaitsee Marmaranmeren rannalla Bosporiin itärannalla, Üsküdarin eteläpuolella vastapäätä Istanbulin keskustaa.


Tällaisia kukkijoita osui tänään silmiini!


Matkaa jatkoimme Usydariin  kävelimme pitkin rantabulevardia ja niin teki melkoinen määrä muitakin, kahvilat olivat tupatentäynnä lauantainviettäjiä, minä kuvailin lähinnä neidontornia; Kizkyleä, joka on rakennus hyvin lähellä rantaa, mutta minne päästäkseen on kuitenkin hypättävä veneeseen. Tornia kiertää näköaltasanne ja sieltä löytyy ravintola.

Üsküdar on Istanbulin esikaupunki, joka sijaitsee Bosporin itärannalla vastapäätä Galataa, Kadıköyn pohjoispuolella. Üsküdar on lauttayhteydessä Istanbulin keskustaan. 


Molemmat näistä paikoista sijaitsevat siis Istanbulin Aasian puoleisella alueella.


Tämä kaveri myi hurmaavia sydänpalloja♡

Kauniita kukkapantoja oli tarjolla niitä tarvitseville, olisin voinut itsellenikin hankkia, sen verran tuuli nimittäin rantabulevardilla!


Simitit; vähän kuin rinkelit,  pelastavat pikkunälästäRuusunmyyjät ovat yleinen näky vähän siellä sun täällä


 Rantakadulla oli mahdollisuus myös tarkkuusammuntaan:)
    Kokeilemalla osumatarkkuutta  vedessä oleviin ilmapalloihin!!Istanbulista löytyy vielä  paikoitellen myös erittäin vanhoja rappioromanttisia puutaloja, tämä ei tosin ole vanhimmasta päästä.


Tänään iltapalana oli tämmöistä:)

2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos