Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 22. kesäkuuta 2018

Juhannus, keskikesän juhla

Ihanaa Juhannusta teille kaikille blogini seuraajille!


Jopas tulikin eilen illalla/yöllä vettä!! Sade on nyt  juhannusaamuun mennessä toistaiseksi näköjään tauonnut, mutta harmaa pilviverho roikkuu taivaalla, mutta aurinkokin yrittää myös väliin pilviverhon raoista pilkistellä:), joten lisää on luultavasti odotettavissa...nyt sataa varmaankin sitten koko toukokuun ja kesäkuun kuivuuden edestä. Minulta jäi eilisellä kauppareissulla muutama juttu ostamatta, joten toivon pääseväni käymään kaupassa jossakin sateen raossa nyt heti aamusta, ilman että, tuuli vie minua tai etten kastuisi läpimäräksi kauppareissullani.En kastunut, kun kaukaa viisaana otin varjon, mille olikin, paluumatkalla jo käyttöä.


Luonnonkukat tai ruusut kruunaisivat ihanasti juhannuspöydän, niinpä kävin hakemassa ruusunoksia maljakkoon, viime öinen sade oli kyllä piiskannut pensaita.
Ja kukinnot olivat tiputtaneet vähän terälehtiään, mutta se tuoksu, joka niistä leviää huoneeseen tai terassille on kyllä niin hurmaava!! Jahans, näyttää tai paremminkin kulostas siltä, että tätä juhannusaamua säestää myöskin ukkonen!


Sadetta ja tuulta uhmaten grillailimme terassilla, mutta sisään oli tultava syömään...täällä on ollut pilvipoutaa, puuskittainen kova tuuli ja väliin ropsauttanutkin, takki päällä tarkeni ulkosalla, mittarissa sen verran alhaiset lukemat, sanalla sanoen, aika perinteinen juhannussää.


Hyvää Jussin jatkoa!!3 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos