Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kesäsää

Ei postausta ilman puhetta säästä...no onhan tämä säätila nyt puhuttanut. Eilen Helsinki oli euroopan lämpimin paikka. Kohta 2 viikkoa helteitä...kuinka moni mahtaa jo miettiä, että oliko tässä kenties tämän vuoden kesäsäät jo nyt, liian varhain toukokuulla ja onko varsinainen kesä, taas tänäkin vuonna kylmä ja sateinen?? Notkahdus ja muutos on päivänselvä juttu, huomiseksi on jo luvattu säätilan muutosta, lämpötilan laskua, mahdollisesti sadekuuroja ja ukkosia, mutta ihan kesäistä, vai pitäisikö kuitenkin vielä näin toukokuulla sanoa keväistä säätä??
Minä olen tämän kesän suhteen toiveikas ja uskon ja toivon, että saamme nauttia kahden huonon kesän jälkeen tänä vuonna kivasta, vähä sateisesta, pitkästä, lämpimästä ja aurinkoisesta kesästä, saimmehan me kunnon talvenkin loppujen lopuksi, niin miksemme sitten myös kesää?? Luonto antaa juuri nyt parastaan, tuomet, luumu- ja kirsikkapuut kukkivat ja tänään näin jo muutamia avonaisia omenapuunkin kukkia, toisaalla osa kirsikkapuista pudottelee jo kukkien terälehtiä saaden maahan vaaleanpunaisen terälehtipeiton.


Miten ihanaa onkaan ollut pukea kesämekko päälle ja jättää takki kotiin, nauttia lämmöstä jo heti aamusta pitkälle iltaan. Suunnittelen sunnuntaille pitkää ulkoilua ja kuvakuvaamista rantareitillä. On se vaan uskomatonta miten valo ja lämpö meihin pohjoisen ihmisiin vaikuttaa, tuntuu melkeinpä siltä, että kesäkuukausina me vasta kömmimme luolistamme esiin ja ikäänkuin heräämme eloon:)


Mukavaa keskiviikko iltaa!!
1 kommentti:

  1. Ihanaa. Yritän olla miettimättä sitä, että tämä oli nyt tässä. Paluumuuttajatar

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos