Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 26. toukokuuta 2018

Nautitaan kesästä

Eilen tein toisen ostosretken kesäkukka myymälään, olin päättänyt etten "hurahda" siellä. Olin miettinyt valmiiksi ostokset, ainakin teoriassa:) Ajatuksena oli ostaa terassille amppelit, muutama yrtti ja vähän lisää jotakin kaunista ja kivaa...sitruunaminttu ja basilika lähti mukaan, samoin amppelit, sekä muratti  ja muutamia lobelioita. Haluaisin vielä vaikka ja mitä kukkia lisää, mutta onneksi järjen äänikin puhuttelee edes jossakin määrin!! Ne kun on sitten jaksettava myös hoitaa ja kastella.Tänä aamuna pesin terassilta siitepölyt pois ja laitoin muutenkin "kesähuoneen" oleskelukuntoon, siellä kunnon kiva syödä aamupalaa,  juoda kahvit, grillailla ja muuten vaan oleskella, tykkään. Voiko kesäaamu kauniimpi ollakaan; pääsyset suihkivat sinitaivaalla, luin muuten jostakin, että pääskyset ja monet muut  lintulajit ovat vähentyneet erittäin merkittävästi ja että, pääskysten on vaikeaa kuumuuden ja sateettomuuden vuoksi löytää kosteaa savea pesän rakennukseensa!!


Tänään oli heti aamusta ihanan lämmintä ja vielä vapaapäiväkin, eikä ole kiirettä yhtään mihinkään, kesä!! Alkukesän huikea kauneus kaiken mahdollisen kukkiessa on vaan niin kovin nopeasti ohitse, täällä pääkaupunkiseudulla kirsikka, omena, luumu ja sireenit ovat paikoitellen kukintansa jo lähes kukkineet, mutta ah miten kaunista on ollut. Paikoitellen tämä sää on myös saanut varsinkin rinteissä ruohon jo täysin kellastumaan, ja kasvit kuivumaan, koska täällä ei ole satanut pisatan pisaraa.Miten sinä olet viettänyt tätä ihanaa kesäpäivää?? Minä yritän nauttia joka hetkestä, mutta tänäänkin kun istuskelin etupihalla tuli niin kuuma, että oli ihan pakko siirtyä varjoon, vaikka lämpö ihanalta tuntuikin iholla. Minusta ei taitaisi kyllä enää olla pelkästään päivää auringossa makoilemaan, vaan tykkään siinä ohessa puuhastella jotakin ja ilman aurinkorasvaa ja päähinettä en juurikaan pidempi kestoisesti auringossa oleile.
Olen miettinyt, että mitä sitä keksisi huomiselle tekemistä, että ei jäisi paitsi huomisellekin luvatusta ihanasta säästä...keksin monta hyvää ideaakin; piknik, rantakahvilaan brunssille, keskustaan katsomaan miltä vaikkapa Espanpuistossa ja kauppatorilla näyttää kesäpäivänä tai joku ihan uusi ulottovuus, jos vaikka hyppäisi vesibussiin ja lähtisi merelle??Ihanaa kesäistä Iltaa! 
1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos