Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Toukokuun 2. sunnuntai

Hyvää äitienpäivän iltaa, toivottavasti kaikilla on ollut ihana päivä♡♡ Luontokin juhlisti tätä äitienpäivää hellimällä ihan jokaista äitiä kesäsäällä ja juuri oikeaan aikaan tuometkin aloittelevat kukintaansa ja niiden tuoksu on kertakaikkisen huumaava, tuomenkukinnasta tulee aina koulunpäättäjäispäivät mieleen. Nyt on ollut reilu viikonpäivät jo ihanat säät, onneksi niistä on saanut nautittua jo kahtena viikonloppuna:)
Meillä äitienpäivää juhlistettiin tänä vuonna brunssin ääressä. Kylvin tänään myös kesäkurpitsan, avomaankurkun, tillin, pensaskrassit ja pioniunikot...saapa nähdä, että itääkö edes joku?? Kovasti tekisi mieli pestä tersssi ja ostaa sinne kesäkukkia, laittaa matot ja istuin pehmusteet, mutta ihan kohta alkaa männyn kukinta ja hetken aikaa joka paikka on keltaisenaan siitepölyä, joten yritän nyt vaan malttaa vielä mieleni, että pahin on ohi ja sitten vasta käyn puuhaan terassin suhteen.
Tästä nelipäiväisestä "lomasta" taitaakin meistä monilla  näiden ihanien säiden siivittämänä alkaa kesäloman odotus...eikös se vähän niin mene, että ainahan se on mielessä-LOMA? Kyllä itselläkin kieltämättä loma on silloin tällöin jo mielessä ja vähän jo suunnittelee mitä olisi kiva tehdä. Oletteko te tehneet jo lomasuunnitelmianne?


Mustikka kukkii, toiveissa saada taas pakkaseen talven varalle supefoodit!! 


 Aurinkoista & lämmintä viikon alkua!!
2 kommenttia:

  1. Hyvää Äitienpäivää! Lomaa ajattelee aina, on se vaan niin ihanaa!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin♥ Ihania kuvia! Jonkun verran lomasuunnitelmia on jo tehty, vielä ei kuitenkaan mitään ole lukkoon lyöty..Tänä kesänä on ollut ajatuksena nauttia kesästä myös täällä Suomessa niin että käydään vapailla tutustumassa uusiin nähtävyyksiin/paikkoihin porukalla:) Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos