Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Täydellinen kesä

Tässä on saatu nyt paistatella jo pitkän aikaa kesäisissä lämpötiloissa, luonto on juuri nyt ehkäpä kauneimmillaan ja kohta koululaiset jo opiskelijat kirmaavat jo kesälaitumille ja itse kukin varmasti jo miettii omaakin lomaansa. Monille lomaan liittyy mökkeily, veneily, retkeily ja usein myös matkustus. Kukapa ei toivoisi täydellistä kesää, niin säätilojen, kuin kaiken muunkin suhteen. Millainen sitten olisi täydellinen kesä.


Odotukset kattoon kesän suhteen, eikös niin...ja sitten kertarysäyksellä alas pilvilinnoista;  vesisaeteiseen, kylmään ja hyttysten kansoittamaan todellisuuteen, niinkö? Pessimisti kun ei kuulemma pety?? Odotuksemme ovat varmasti hyvin  monimuotoisia mitä hyvään tai peräti täydelliseen lomaan tarvitaan. Jollekulle se voi olla mökkilaiturilla suviyössä istuskelu, jollekulle toiselle taas campingalueella oleilu ja kolmannelle huippuhotellin puulilla lekottelu.On ihmisiä joille kesämökki elämä on yhtä työleiriä, on projektia projektin perään ja niihin lomaviikkoihin on  sitten mahdutettava ne kaikki vuosien varrella tekemättä jääneet hommat. Joku pyhittää lomansa joutilaisuudelle...lukemalla kaikki kirjastosta rohmuamansa kirjat, joita ei muulloin ole ehtinyt lukea,  eikä lomaltaan muuta edes kaipaa. Onpa niitäkin jotka pakkaavat koko perheen autoon ja sitten kierretään huvipuistot, juku-juku, puuha-ja muumimaat, hikoillaan lippuluukuilla ja ranneke-ja vessajonoissa ja ajetaan vielä Ähtäriin katsomaan pandatkin!!Voisiko kesäloma vain olla, vailla odotuksia? Voisiko sen antaa vain tulla, ottaa sen avosylin vastaan ja toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi? Voisko siitä tulla ihan täydellinen kesä, kaikkineen päivineen?


Kesä voi olla myös asenne!

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Meillä otetaan kesä rennosti ja katsotaan mitä vastaan tulee :) Aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini ja jätit viestinkin:) Vierailen blogissasi silloin tällöin ja viimeksi juuri tänään.

   Poista
 2. On se vaan huimaa, miten upeassa pisteessä luonto on tähän aikaan vuodesta. Nyt nautitaan <3 Ihanaa keskiviikko iltaa Siulle <3

  VastaaPoista
 3. Parasta olisi ennalta suunnittelematon päivä, jonka aikana voisi tehdä justiinsa sitä mitä mieleen tulee. Ja mikä sillä hetkellä huvittaa.

  VastaaPoista
 4. Tämä kevät on ollut tosiaan aivan ihmeellinen ja toivottavasti ihana kesä myös tulossa. Kauniita kesäkuvia olet ottanut. <3 Blogissani arvonta, tule mukaan! http://paleredrose.blogspot.fi/2018/05/kirjaesittely-ja-arvonta.html
  Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa! Toivotaan todellakin, että saamme ihanan kesän, tänäänkin on ollut huikea päivä.Käyn mielelläni tutustumassa myös sinun blogiisi.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos