Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Suloinen sunnuntai

Mikä fiilis herätä auringonsäteiden siivilöityessä kaihtimien lävitse, se on nyt todellakin täällä ; keltainen toukokuu, niin ihanaa!! Miten valtavan iso merkitys onkaan kauniilla ilmalla ihmiselle, tuntuu, että intoa olisi vaikka mihin ja ihan parastahan tässä on tietysti vielä se, että tämä osui nyt juuri viikonloppuun, jotta tästä herkusta voi nauttia täysin siemauksin.


Neitoperhosen bongasin eilen, näin myös sitruunaperhosen, mutta kuvattavaksi se ei ehtinyt kiireiltään jäädä:)


Monen inhokit voikukat, mutta moni myös pitää näistä kesän tuojista!

Tänään lähdin ystävättäreni kanssa myös meren äärelle ulkoilemaan heti aamusta, huokailimme kilvan siinä kävellessämme, miten yks kaks luonto on  herännyt, koivut ovat hiirenkorvilla ja ruoho viheriöi. Nyt jos koskaan kannattaa ottaa hetkistä kiinni ja nauttia tästä kaikesta ihanuudesta. Pistäydyimme rantakahvilassa, paistattelimme päivää ja ihan vain nautimme upeasta merinäkymästä ja lämmöstä. Kilometrejä kertyi tänäänkin kivasti ja se 10 000 askeleen minimiraja rikkoontui helposti, kuin huomaamatta.


Yläkerran terassilta oli huikea näkymä merelle 


Kotimatkalla pistäydyimme multaostoksilla, ja oli ihan pakko saada myös ensimmäiset kesäkukat; se perinteinen orvokkiamppeli, etupihan ruukkuihin pelakuut ja orvokit...paljon olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia, mutta pidin pääni kylmänä ja suuntaan uudelleen kukkaostoksille vähän myöhemmin. Jos nyt jatkuu lämpimänä, suorakylvän laatikoihin etupihalle kesäkukkia siemenistä. Kiikutin myös kaikki keittiönpöydän vallanneet pikkutaimet terassin pöydälle aurinkokylpyyn ja istutan ne viikolla,  jos sää suosii, kuten hartaasti toivon.


Ruusupavut pitää ainakin saada pikaisesti istutettua terassin sivuille, sillä ne on venähtäneet sisällä lämpimässä jo hurjan pitkiksi, kuten myös daaliat ja cladiolukset. Lisäksi on aika monta pussillista yhtä ja toista, joten ei pitäisi puuhastelusta olla pulaa.Tuleva viikko onkin lyhyt, kun tuo helatorstai katkaisee mukavasti viikon ja moni on varmasti ottanutkin perjantai myös vapaaksi, jotta saa pitkän viikonlopun, niin olen tehnyt minäkin.


Mukavaa lyhyen viikon alkua:)

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia jo! Täälläkin oli tänään upea, aurinkoinen päivä ja ekat parvekekukatkin on myöskin jo ostettu :) Aurinkoa tulevaan viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Kauniit kuvat! Kyllä vaan on mukava jos saa paisteeseen herätä..niin paljon virkeämpi on olokin heti:) Kiva on tuollaisissa maisemissa ulkoilla! Aurinkoista alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos