Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 10. toukokuuta 2018

Puutarhamyymälän avajaisissa

Eilen minulla oli ilo olla mukana Gardenlivingin puutarhamyymälän avajaisissa. Sain tilaisuuteen kutsun, meille bloggareille oli huomaavaisesti varattu tunti aikaa ennen tilaisuuden virallisia avajaisia päästä kuvaamaan alueelle. Parempaa säätä ei olisi voinut toivoa puutarhamyymälän avajaisiin. Suurelle yleisölle myymälä avautuu tänään Helatorstaina. Myymälään on rakennettu erilaisia osioita/alueita, kasveineen, mukana on myös yhteistyökumppaneita, mm. Olottaren piharakennukset, heidän ratkaisuihinsa pääsee myös tutustumaan ja ralennukset soveltuvat moneen käyttöön, kesäkeittiöistä viherhuoneiksi ja moneen muuhun.Tervetuloa!


Brinkhallin kuohuvat omenaviinit ja shamppanjat


Eva Wuite toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi
Ja Jean-Marc Hering on valmiina tarjoilemaan tuotteitaan


Kesäherkkuja; suussasulavia mansikoita ja juustoja


Ihania tarjoiluita


Meidät toivotettiin tilaisuuteen lämpimästi tervetulleiksi ja Eva Wuite johdatti meitä ympäri myymälää kertoen meille sen ideasta toteutukseen, sekä kasvitarjonnasta, poimien esittelyynsä erikoisuuksia; Okatammen, Strobus männyn, riippa Katsuran ja Hakuro pajun. Eva kertoi myös tämän hetkisistä puutarha trendeistä; saimme tietää, että puutarha-alan kuuminta hottia ovat juuri nyt erilaiset havukasvit, saniaiset ja heinät sekä luonnonmukaisuus. Liuskekivistä alueelle oli rakennettu istutusaltaita, Eva suositteli ruosteisia somisteita mm. havukasvien seuraksi istutuksiin.


Myymälässä on myös runsas valikoima helppohoitoisia erilaisia havukasveja
Alueelta löytää ideoita ja saa varmasti kullanarvoisia neuvoja, ohjeita, ja ajatuksia omaan pihaan ja puutarhaansa. Myymälästä löytyy niin perinteisiä kasveja, sekä erikoisuuksia ja uutuuksia, joita Eva hankkii mm.Hollannista. Myymälässä on myös paljon erilaisia koreja ja ruukkuja istutuksiin sekä mm. erilaisia somisteita ja erilaisia kylttejä.


Avajaiset kilisteltiin Brinhallin viinintekijä Jean-Marc Heringin tuotteilla mansikoiden ja juustojen kera. Tilaisuudessa olivat läsnä muutkin Gardenlivingin tiimin ammattilaiset, he kaikki olivat myös valmiita vastailemaan kysymyksiimme ja pysähyyivät rupattelemaan vierailijoiden kanssa.

Tällähetkellä istun bussissa kohti maaseutua, päivästä näyttää tulevan aivan ihana, kiva oleilla ulkona ja käydä kävelyillä sekä kuvailla. Vietämme äitini kanssa äitienpäivää vähän etukäteen ja auttelen häntä ja hoitelemme yhdessä asioita, mukavaa yhdessäoloa; äiti tytär laatuaikaa♡
Mitenkäs siellä on tarkoitus viettää tätä Helatorstaita, äitienpäivää ja/ tai mahdollisesti pitkää viikonloppua?

Täältä bussin ikkunastakin tarkasteltuna luonto näyttää niin kauniilta, jokapuolella viheriöi, koivuissa on jo pienet lehdet, kirsikat, voikukat, valkovuokot, käenkaalit ja monet muut kukkivat, linnut laulavat ja aurinko paistaa, ilma on lämmin...ihan täydelinen vapaapäivä nautittavaksi kaikilla " herkuilla"!!Huomenna on puuhakas päivä, eikä minulla ole mahdollisuuttaa päivittää blogia, lauantaina illalla tulee seuraava postaus, viettäkäähän aurinkoista ja ihanaa Helatorstaita!!

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva tilaisuus. Mukavaa, että sait kutsut.

  VastaaPoista
 2. Oi miten herkulliset tarjoilut ja ihanalta vaikuttava tapahtuma muutenkin! :) Kivan oloiset suunnitelmat, minunkin on tarkoitus suunnata maalle äitienpäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva tilaisuus! Ja tsrjoilut ensi luokkaiset:)

   Poista
 3. Oi miten kauniita kuvia ja mitä kaikkea ihanaa tuolla myymälässä onkaan tarjolla! Kiva kun pääsit tutustumaan! Aurinkoista päivää❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana tilaisuus ja kiva oli päästä mukaan.Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos