Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 17. toukokuuta 2018

Poutapilvien valkeaa

Ehdin jo muutaman päivän tätä ihanuutta odotella...eilen aavistelin, että kohta se koko kauneus ryöpsähtää ja tänään päätin käydä tutussa paikassa katsomassa, joko ne kukkisivat ja kyllä!!! kaikessa ihanuudessaan, täydessä kukassa, iki-ihanat lempparini; omenapuut ♡♡♡Alkukesän ehkä kauneimpiin asioihin kuuluu minulla ihan ehdottomasti kukkivat omenapuut.
  
Luin töistä kotiin tullesssni pikaisesti postauksen johon oli liitetty myös kuva,; Turussa oli tullut kunnon ukkoskuuro, niinpä itsekin tarkkailin taivasta ja päätin lähteä omenapuiden kukintaa kuvailemaan melkoisen rivakasti, että jos tänne pääkaupunkiseudullekin tulee ukkoskuuro, niin ehdin kuvata kukinnan, ennen kuin raju sade yllättää ja sade tuulen kera  saisi riepoteltua kukinnoista ainakin osan maahan ja koko upeus kärsisi sateesta.


Ehdin hyvin kuvata kukkivat puut ja matkan varrella vähän muutakin, välillä näytti jo vähän siltä, että pilvet alkoivat kerääntyä, mutta aurinko pilkisteli myös, joten ainakaan toistaiseksi täällä ei ole vettä tullut pisaraakaan. Omenapuissa vieraili paljon jos jonkinnäköistä suristelijaa mettä keräämässä, itse ihastelin ja huokailin ja otin hurjan määrän kuvia, aina löysin edellistä kauniiman kukinnon ja oksan täynnä vielä upeampia ja täydenpänä olevia kukkia.
Sireeni on myös jo availlut ensimmäisiä kukkaterttujaan, tuoksu oli mitä suloisin, sydän meinaa kertakaikkiaan pakahtua tämän kaiken kauneuden ympärillä. Eikä tässä vielä kaikki, myös kielot ovat ihan juuri kukassa!!

Kaunista iltaa!!

2 kommenttia:

  1. oiiih, on kyllä niin kaunista! Mukavaa loppuviikkoa Sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Teillä on siellä luonto edempänä kuin meillä. Olin päivän koulutusessa Tampereella ja sinä aikana oli tullut omenapuuhun ja syreeniin lahdet. Ei kuitenkaan kuki vielä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos