Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Piknik sunnuntai

On monia tapoja nauttia sunnuntaista ja varsinkin kesäsunnuntaista. Minä päätin suunnistaa nauttimaan siitä ulos, kuinkas muutenkaan? Joskus on hyvä olla suunnitelematta liian pikkutarkasti kaikkea valmiiksi, sillä on hyvä jättää tilaa myös yllätyksille ja muidenkin mielipiteille siitä minne piknik suuntautuu ja mitä herkkuja koriin pakataan. Kesäisestä vapaapäivästä kannattaa ehdottomasti nauttia luonnon helmassa, valita tekeminen omien ja muiden samaan ulkoiluun osallistuvien toiveiden ja mieltymysten mukaisesti. Siten päivästä tulee virkistävä ja mieluisa koko porukalle ja siitä jää kaikille kiva kesämuisto.


Piknik paikka löytyi tutun rantareitin varrelta meren ääreltä, sää oli juuri hyvä...ei liian paahteinen, mutta ei myöskään tuulinen tai viileä. Meren äärelle levitettiin huopa ja piknik herkut ja nautittiin merestä, kesäsäästä, leipien heitosta, jossa minä en todellakaan loistanut, vaikka minulla olisi ollut tosi hyvä litteä leivän heittokivi, niin minä sain sen vaivoin mereen asti ja heti se plumpsahti veteen, eikä todellakaan liukunut veden pinnalla leipiä tehden!!Niinpä keskityin katselemaan muiden leipien heittelyä, piknik eväisiin ja seuraamaan tiiroja, veneitä ja vesiskoottereilla ilakoivia.


Viltti rantanurmelle ja piknik eväät korista esiin


Ulkona ruoka maistuu aina hyvältä, kesällä ulkoruokinta on hyvä juttu;) ei ole niin tarkkaa kattauksien, servettien ja astioiden kanssa, pääasia, että vatsa saa täytettä ja eväät maistuvat.


Oli niin kivaa istuskella meren rannassa kiireettömästi jutustellen ja piknik eväistä ja kesäsäästä nauttien, mukavaa sunnuntai puuhaa, suosittelen kokeilemaan, jos et ole vielä tänä kesänä käynyt piknikillä ja vaikka olisitkin, vaihda paikka ja koe uusi elämys uudessa ympäristössä. Me päätimme ottaa uusiksi vielä useammankin kerran kesän kuluessa.


Pienikin voi olla kaunista


 Veden alaisten kasvien liikehdintä aallokossa on kaunista


Tätä ihmettelin tovin, onko jonkun eläimen koti? Vai vain kaislojen ympärille kertynyttä kasveista irronneita osia, jotka ovat kuivuessaan rannalla muodostaneet reiällisen levyn?


Sunnuntai illan jatkoja ja mukavaa viikon alkua!2 kommenttia:

  1. Ihanaa kesätunnelmaa! Ja kesäinen piknik, ihan parasta sunnuntaipäivänä :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kannattaa olla piknikillä, kun vielä on niin lämmintä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos