Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Naisen kesäelämää

Ei ole aina helppoa naisen (kaan) elämä, varsinkaan kesällä!! Meillä naisillahan saattaa toisinaan olla yhdestä jos toisestakin asiasta kriisiä ja vaatteet jos joku, nyt ainakin voivat sellaisia aiheuttaa...joko ei ole kerrassaan mitään sopivaa päälle laitettavaa, kaikki lempparit on juuri pesussa tai mikään ei vaan tunnu passelilta, ei löydy sopivia kenkiä tai laukkua asuun ja jos löytyy yläosa, niin sitten ei taas löydy sopivaa alaosaa.Tai juuri kun on saanut itsensä joten kuten melkein valmiiksi huomaa silmäpaon sukissa tai lohkeilleen kynsilakan, huoh!!


Eikä tässä vielä kaikki, vaateliikkeiden pukukopissa kriisi iskee viimeistään takuuvarmasti, koska ne yleensä aina tuntuvat liian pieniltä ja niissä on kauhea kellertävä valaistus ja omituinen peili, joka vääristää peilikuvan lähes tunnistamattomaksi. Kesä tuo meille naisille astetta enemmän vaaran paikkoja mitä kriiseihin tulee...jos erehtyy tarkkailemaan kanssasisariaan, niin viimeistään silloin kriisi on jo lähes päällä, koska kaikilla muillahan on tietysti viimeisimmän trendin mukainen kesäkampaus ja heleä huoliteltu meikki.


Siinä sitten mietit omaa ylipitkäksi venähtänyttä kuontaloasi ja juurikasvuasi, ja aamu kiireessä sutaisemaasi meikkiä, joka ei nyt ehkä ihan näytä kesän raikkaalta juostuasi juuri ja juuri ehtimääsi bussiin ja siisiinä samalla hetkellä myös, että luvattiin hellettä ja unohdit laittaa dödöä ja tunnetkin jo miten selkää pitkin valuu hikinoro, että sellaista kesänaisen elämää...ja jotta kaikki ei olisi kesällä suinkaan niin ihanaa, niin sandaalit hiertää ja saavat aikaan kivuliaan rakon jalkoihisi, unohdit valkoisen asusi alle tietysti ne mustat alusvaatteet, minkä muistat vasta kun tervehdit työpaikkasi hississä muikeasti hymyilevää kolleegaa, joka mulkoilee olemustasi hieman oudosti. Kesämekot ovat usein ohuita, joiden alle olisi viisasta pukea beiget alusvaatteet ja muistaa laittaa se alushame, ellei nyt vartavasten halua esitellä figuuriaan koko kansalle julkisesti.Ja miten ne kesävaatteet joka ikinen vuosi ovat kutistuneet talven aikana siellä vaatekaapissa? Päätät piristää itseäsi hankkimalla kesäksi uuden uima-asun ja lähdet tarmoa puhkuen sellaista ostamaan. Kumpikohan olisi kiva; kokouikkari vaiko bikinit? Tutkit tarjontaa ja ihmettelet miten kummassa näin vähän kangasta ja muutama narunpätkä voivat muka maksaa näin paljon? Väreissä, kuoseissa ja malleissa on valinnanvaraa; löytyy rouvamallia, sporttisempaa, topattua, kaarituellista ja ties mitä ja sitten pitäisi löytää se juuri itselleen sopivin?! Ja uima-asua ei sitten yleensä voi vaihtaa, jos tuli tehtyä hutiostos:) ja sieltä sovituskopin peilistä ei suinkaan näy Sport Illustraten merenneitoa, vaan saimaannorppa uimarenkaineen, joka sekin toki on söpö;)


Mithän  kummaa sitä voisi päälleen laittaa, ettei näyttäisi teiniltä, mikrosortseissa tai kuraläpässä? Mikä se oikea hameen pituus mahtaa olla?? Ja pliis, pitäkää paita päällä kaupungissa ja vaikka olisikin hellepäivä näytä silti pukeutuneelta...(kaula-aukosta ei välttämättä tarvitse näkyä napa), ettei kanssaihmisten tarvitse tuntea myötähäpeää, kun ei voi olla ihan varma oletko unohtanut pukeutua ennen ihmisten ilmoille lähtöäsi!


Ihanaisia kesäpäiviä meille ihan jokaiselle naiselle:) ja myös miehille!3 kommenttia:

  1. Wonderful Flowers. Hsve s Happy Day.

    VastaaPoista
  2. Thanks for your visit in my blog, welcome.I also visited in your blog:)

    VastaaPoista
  3. Loistava postaus, kyllä vaan naisen elämässä ja kesävaatetuksessa on vaikka millaisia haasteita:)♥ Täällä käy joka kesä niin että jostain kumman syystä ne edellisen kesän vaatteet on hävinneet talven aikana. Pitää ihan ihmetellä, että enkai minä ihan alasti ole liikkunut:) Minusta tuntuu ettei mikää voi olla niin ärsyttävää kun juhliin pukeutuminen ja saat lopulta kaikki vimosen päälle hyvin päälle ja sitten se...sukkapako:) Aurinkoista toukokuun viimeistä päivää♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos