Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 7. toukokuuta 2018

Melkein pyörryksissä tästä kaikesta ihanuudesta

Takana tämän kevään toistaiseksi upein, kaunein ja lämpimin viikonloppu ja edessä lyhyt työviikko, Helatorstain vuoksi. Jos tämä maanantai on ollut nihkeä, niin ainakaan se ei ollut tästä aamusta kiinni, nimittäin oli niin ihana aamu ja tätä herkkua on luvattu jatkoonkin, otamme kaiken ilolla vastaan, eikös vaan?? Kyllä säätilalla on vaan valtavan suuri merkitys mielialaan, mieli on huippu hyvä, askel keveä ja täynnä kesän odotusta ja hei eilen bongasin jo pääskysen; pääskysestä ei päivääkään, sanotaan vanhassa kevätlorussakin:)

Kyllähän se kesä ja kesälomakin alkavat mielessä näillä keleillä jo pyörimään.Toukokuuta mennään jo toista viikkoa ja kuukausi etenee junan vauhdilla eteenpäin kohti kesää. Älä siis jää kyydistä nyt, vaan nauti, kerrankin hetkessä ja hetkestä, sillä kesä on aina liian lyhyt, siitä ei ole syytä hukata siis hetkeäkään. Minulla oli tarkoituksena aloitella pyöräilyä, kunhan säät lämpiävät ja pyörä on käyty varaston perukoilta tsekkaamassa ja huoltamassa kesää varten.Varastossa oli pyörä, missä oli renkaat talven aikana tyhjentyneet ilmoista ja pumppauksen jälkeen oli todettava, että ei ole sisäkumit kunnossa, ilma karkasi heti ja vieläpä molemmista renkaista:( no voipi ollla, että tuurilla saan tutunkauppaa uuden pyörän...katsotaan.Toinen toiveissa oleva asia olisi se uusi kamera ja siitäkin on pieni aavistus, tutun kautta saada hankittua lähes käyttämätön, se voisi olla mahdollista saada sopuhintaan ja objektiivi myös, kiinostaa kovasti. Onhan näitä mielitekoja yhtä ja toista. Suppaamaankin pitäisi päästä, kun viime kesänä oli viileää ja sateinen, niin jäi se homma kokeilematta. Kaihoten katselen aina myös melojia, se homma näyttää niin ihanalta, olen joskus nuorena tyttönä kavunnut kanoottiin ja muistini mukaan vähän melomista kokeillutkin.


Jokos siellä on suuniteltu tulevia ja hullaannuttu tästä "kevään räjähdyksestä"?Kevääseen ja kesään liittyy niin paljon mahdollisuuksia tehdä kaikkea kivaa, että kumpa edes osan saisi kesäänsä mahtumaan...huomiseksi olen suunitellut istutuspuuhia, niistä lisää huomenna.Tänään aloitimme terassikauden töissä, nautimme aamukahvit kimaltelevaa merta silmät sirrillä tuijotellen ja aamuauringon lämmittäessä kasvojamme, lounas nautittiin myös paisteessa terassilla, joka on toimistorakennuksen ylimmässä kerroksessa ja näköalassakaan suoraan merelle, ei ole valittamista, kelpaa :)Aurinkoista viikkoa!!

1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos