Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 22. toukokuuta 2018

Kukoistakoon kukin omana itsenään

Kesäistä tiistai iltaa...sanalla sanoen niin ihanaa, säät on kertakaikkiaan huikeita, pariksi päiväksi lämpötilan on ennustettu laskevan hieman viime päiväisistä, mutta viikonlopuksi sitten taas melkein hellettä. Tuntuu kyllä, että joka päivä joku kukka tai muu kasvi aloittelee kukkintaansa, tänä aamuna ihastelin valkoista sireeniä, joka oli huikean kaunis, sen tuoksusta puhumattakaan. IltapäivällIltapäivällä töistä tullessani taas ahmin katseellani koristeomenapuunvaslean -ja aniliininpunaisia kukintoja, jotka kilpailevat omenapuiden kukinnan kanssa ja on ihan mahdotonta valita kumpi niistä olisi kauniimpi, minä ainakaan en pysty valitsemaan.Luin kirjoituksen jossa käsiteltiin kehonpositiivisuutta ja itsensä hyväksymistä. Aihe on ajankohtainen useammastakin syystä. Kesän koittaessa ja siirryttäessä kevyempään vaatetukseen aihe nousee aina esiin,  rantakunto, terveellinen elämäntapa, urheilullisuus ja mitä näitä nyt onkaan? Hyvän itsetunnon omaava henkilö on vahvoilla jopa kilojensa tai jonkun muun hankalankin asian kanssa, mutta entäpä henkilö, jolla on huono itsetunto ja vääristynyt kehonkuva?

  

Meille tuputetaan joka tuutista tietynlaista mielikuvaa siitä millaisia meidän muka tulisi olla ja miltä näyttää. Jos sattuu poikkeamaan siitä, voi kuvitella olevansa jollakin tavalla vääränlainen, vaikka toisaalta kannustetaan persoonallisuuteen ja yksilöllisyyteen ja oivaltamaan, että jokainen on ainutlaatuinen ja arvokas juuri omana itsenään.


♡Antaa kaikkien kukkien kukkia♡ 

1 kommentti:

  1. Me ollaan täällä Kotkassa himpun jäljessä. Huomasin sen, kun kävin maanantaina Helsingissä ja eilen Loviisassa. Molemmissa paikoissa oli jo syreeni ja omena täydessä kukassa. Meillä vasta nupullaan, ensimmäiset kukat aukaistuna. Ihanuus edessä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos