Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 8. toukokuuta 2018

Kiirettä pitää

Nyt kun keli on  mitä on, niin tuntuu,  että ei millään malttaisi pysyä pihalta poissa. Koivun siitepölyä on ilmassa nyt erittäin  runsaasti ja jopa minä, joka olen joskus kauan sitten kyllä oireillut reippaasti keväisin lehmuksille, mutta olen nyt parina iltana kärsinyt silmien kutinasta ja punoituksesta oleiltuani ulkosalla, onneksi kotoa löytyi antihistamiinia, jolla kutinan sai rauhoittumaan. Oma siitepölyallergiani on ollut vuosikausia melkeinpä oireeton, satunnaisia pieniä oireita lukuunottamatta. Sentakia yllätyinkin oireista melkoisesti.

Ei tästä niin  kauheasti ole aikaa, kun kukkamaani näytti vielä tältä...


Tänään suorakylvin salaatit ja persiljan, sekä kesälukkia,  istutin myös esikavatetut ruusupavut, oli kivaa puuhastella pihalla työpäivän jälkeen. Etupihan kukkapenkki on kohta täydessä kukassa, sillä nuppuja on paljon, odotan innokkaana mitä kaikkea sieltä tuleekaan, ainakin erilaisia tulppaaneja ja narsisseja,  kiva juttu♡Ei millään malttaisi oleilla sisällä, eikä mennä iltasin nukkumaan ja aika ei millään meinaa riittää kaikkeen puuhailuun ulkosalla mitä mieli tekisi tehdä. Kiirettä pitää tämä
kevät:)

Ja nyt se näyttää tältä


Huomenna pääsen kuvaamaan puutarhamyymälän avajaisia...se on aika mielenkiintoista, olen ollut samaisessa myymälässä tutustumassa aiemminkin, kun he avasivat sisäkasvi ja sisustuspuolen myymälästä viime keväänä/kesänä, siloin puutarha puoli oli vielä hyvin niukahko ja silloin jo liikkeen perustajat kertoivatkin, että he avaavat seuraavana keväänä vasta varsinaisen puutarhapuolen, nyt on kiva päästä katselemaan mitä kaikkea heiltä löytyy ja kuvailemaan sitä kaikkea.
Huomenna onkin tämän viikon viimeinen työpäivä ja loppuviikoksi ja viikonlopuksihan on lupailtu yhä lämpenevää, aivan  ihanaa. Minä käyn vapaapäivien  aikana maalla katsomassa mitenkäs tämä kevät on siellä edistynyt ja tietysti myös viettämässä äitienpäiviä♡


Postauksiakin ehtii kirjoittelemaan  vasta näin illalla. Ja nopeasti käymään muiden postaukset lukaisemasssa.


1 kommentti:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos