Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 31. toukokuuta 2018

Ihana toukokuu ohi ja kesäkuu alkamaisillaan

Mitä jäi kuluneesta toukokuusta käteen? No hyvä mieli, kiitollisuus,  hyvät muistot kaikesta ihanasta lämmöstä ja ympärillä olevasta kauneudesta. Eihän tästä kaikesta voi olla kuin huippu iloinen ja tästä kesä lähtee mukavasti etenemään, huomenna on jo kesäkuun ensimmäinen päivä. Viikonlopuksi on kaikkien juhlijoiden iloksi luvattu ihanan kesäistä säätä, mikäpä on juhlijoiden  ja valmistuneiden, sekä muiden juhlijoiden juhliaan viettää.


Minä olen koko kevään kuunnellut haltioissani mustarastaiden konsertointia, viimeksi tänään töistä tullessani, joku mustarastas päästeli oikein parastaan. Mutta jos nyt ihan suoraan sanon ja jos oletukseni on oikea siitä, mikä tai mitkä käyvät öisin kukkiani nyppimässä, niin voinnkyllä kohta hermostua myös mustarastaisiin!! Hyvin itäneet krassit oli nimittäin myllätty viime yön aikana istutuspurkissa perinpohjin!!Tämä oli nyt toinen kerta kun näin kävi, aika ärsyttävää...kun näkee vaivaa istuttamalla siemeniä ja toivot että ne itäitäisivät ja sitten istuttamalla ne pienet itäneet taimet ja seuraat niiden  kasvua ja alat odottaa kukintaa, niin sitten joku/jotkut repivät taimet irti mullasta!! Onhan tämä vähän huvittavaakin, minun pitää suhteuttaa asioita, jos minulta pari kertaa revitään muutamia kukan alkuja, kun joku menettää vaikkapa koko satonsa, että se tästä trakediasta:)


Ilon aiheitakin tuli tänään kuitenkin; perunat on pinnassa:)
Ja orvokit kukoistavat


Mitä sitä toivoo alkavalta kesäkuulta, mitä vielä voi toivoa? Kun jo nyt on saanut nauttia melkeinpä ylenpalttisesta ihanuudesta. Edessä on vielä koko kesä. Toivon niitä silti vielä lisää; aurinkoisia, lämpimiä päiviä, istuskelua rannalla, jätsin syöntiä, varpaiden heiluttelua vedessä, piknikkejä, grillausta, hyvän kirjan lukemista, perheen yhteistä aikaa,  ystävien tapaamista...listaa voisi jatkaa, keksisin vielä vaikka mitä kivaa kesätekemistä.

Heipat toukokuulle ja tervetuloa kesäkuu♡


2 kommenttia:

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos