Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 5. huhtikuuta 2018

Torstai ostokset; Liitumaali, valokuvakehykset ja istutuslaatikot

Tämä torstai aamu oli myös sumuinen,  jopa sumuisempi kuin eilinen aamu, oli  oikea hernerokkasumu. Kävin nappaamassa rannassa muutamia kuvia ja ilokseni huomasin, että sulassa uiskenteli jo joutsen pariskunta, mikä tietysti on varma kevään merkki. Töistä tullessa lämpömittarikin näytti jo päälle kahdeksaa plusastetta! Ilma on kostea ja eilen illalla, sekä  yöllä oli satanut, kyllä se kevättä vaan tekee:) Tervetuloa vaan,  johan sitä tässä on ehditty odotellakin.
Toisinaan Lidlissä on kivoja tuotteita edullisesti ja tänään oli minulle sellainen päivä, tutkin tarjoukset ja päätin käydä hakemassa taimilaatikoita, valokuvakehyksiä, sekä liitumaalia ja decoupage-liimaa, jolla voi tehdä DIY-juttuja, eli kiinnittää paperia eri pinnoille, oletteko kokeilleet? Minulla on mielessä, että hakisin vielä kenties muun värisiäkin  liitumaaleja tai mieleni tekisi vielä ainakin sinistä ostamani valkoisen kaveriksi, oletteko kokeilleet jo liitumaaleja ja jos olette, miten  maalailut sujuivat, olitteko lopputulokseen tyytyväisiä?? Itse en ole aiemmin kokeillut, mutta ihaillut kyllä ystävättäreni maalailuja ja tykkäsin. Ajattelin kesällä maalailla muutamia esineitä mökillä, katsotaan mitä kaikkea sitä keksiikään...Decoupe lakka on tutumpi  sillä olen vuosia sitten kiinnittänyt serveteistä leikkaamiani kuvia sen kanssa eri pinnoille. Istutuslaatikotkin ovat aiemmilta vuosilta tuttuja, sellainen on ollut käytössäni. Valokuvakehykset olivat aika kookkaita, mutta kivan kevyitä, koska ovat muovia ja taas jäi harmittamaan  etten ostanut vielä yhtä lisää,  taidanpa huomenna töiden jälkeen käydä katsomassa vieläkö löytyisi, tässä tämän päiväisessä ostosreissussani kävi kuten silloin joitakin viikkoja sitten niiden urheiluvaatteiden kanssa, etten heti ostanut ja harmitti sitten ihan vietävästi, mutta onneksi sain ne vielä seuraavana päivänä:)

Tänään olisi tarkoitus laittaa myös lisää siemeniä näihin laatikoihin ja liitumaalit tulee käyttöön viimeistään, kun ilmat ovat lämmenneet, että voi maalailla vaikka terassilla tai mökillä.Aika kivoja nämä kehykset minusta


Minulla on tapana silloin tällöin teettää paperikuvia ja liimata ne ihan perinteisesti albumeihin,  mutta toki kuvia on jäänyt myös laittamatta ja juuri osa noista kuvista päätyy nyt tänään ostamiini kehyksiin.


Joutsen pariskunta oli jo saapunut sulaan veteen♡kevät!


Ihanaa torstai iltaa

6 kommenttia:

 1. Joutsenet antaa jo lupauksen kevään etenemisestä. Meillä on vielä ranta jäässä, joten joudutaan odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niiden saapuminen on kevään merkki, täällä on paikoitellen jo ihan avovettä, mutta myös aivan jäässä olevia alueita.

   Poista
 2. Sumu tekee maisemasta mystisen ja salaperäisen. Joutsenet ovat ihana kevään merkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! Kyllä, joutsenten ilmestyminen sulaan veteen on kevään merkki.

   Poista
 3. Upeita sumukuvia! Kivoja ostoksia, minulla on tuollainen sydän kehys ja laitoinkin siihen niiden kalleimpien aarteiden kuvat..murmelitauluhan siitä sitten tuli:) Joutsenet on kyllä upeita lintuja! Ihanaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vielä sydänkehys vailla kuvia...kauhean vaikeaa valita! mutta eiköhän se perheen kuvista täyty:) Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos