Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 9. huhtikuuta 2018

Tänään tuntui jo ihan keväältä

No johan oli maanantaiaamu, nimittäin kompuroin metron portaissa kahdesti...kyllä, siis kahdesti kiiruhtaessani joka aamuisella porrastreenilläni ylös ja yhä ylemmäs ja niinhän siinä sitten kävi, että melkein tupsahdin nenilleni! No onneksi sain  tsempattua, etten sentään kaatunut rähmälleni, ja mitä sitten vaikka olisin kaatunutkin? Asema jossa jään metrosta pois, ei ole aamuisin siihen aikaan kun minä liikun ruuhkainen, mutta jostakin syystä juuri tänä maanantaiaamuna oli muutama muukin todistamassa kompurointiani. Ja hei mihin minulla muka oli kiire? No ei sitten yhtään mihinkään, olin nimittäin ihan normaali aikataulussani.


 Näitä odotellaan jo


Tästä aamusta on kuitenkin myös hyvää sanottavaa, sillä toisaalta aamu oli myös aivan huippu ihana. Kun astuin aamulla kotiovesta ulos, aistin ensimmäistä kertaa raikkaan kevään tuoksun ja taivas oli tosi kaunis. Kyllä se nyt vaan on uskottava, että se on ihan oikeasti alkanut; kevät. Bussipysäkille kävellessäni kuulin myös rastaan, vielä ei niistä näköhavaintoa ole, toistaiseksi vain tämä tämän aamuinen kuulohavainto siis:) Muistin ihan, että ennustettu oli sadetta tälle päivälle, lienee mennyt ennustus mönkään tai siirtynyt myöhemmäksi?


Tämä päivä taitaa nyt olla toistaiseksi tämän kevään lämpimin, meillä mittari näytti plus 14 astetta ja rapiat ja täytyy sanoa, että siltä kyllä tuntuikin iltapäivällä kun talvitakissani kävelin pysäkiltä kotiinpäin, ihan meinasi kuuma tulla, joko tässä voi kohta siirtyä keväisempään vaatetukseen? Tällaisina iltoina pitäisi kammeta itsensä ehdottomasti ulos nauttimaan näistä ensimmäisistä kevätpäivistä. Luonnossa tapahtuu koko ajan paljon ja jos nyt alkaa päivälämpötilat olemaan yli kymmentä astetta, niin kevään edistyminen ottaa harppauksen.


Minulla alkaa kameran muistikortti täyttymään, ja kun säilyttelen kuvia niillä, (Tiedän, ei hyvä tapa, en suosittele) joten uuden hankinta on ostoslistalla, sillä kevät on kyllä ehdottomasti minulla yksi kuvausvuoden aktiivisinta kuvausaikaa. Valoisan ajan lisääntyminen on ehdottomasti iso plussa kuvaamiselle.


Keväistä maanantai iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos