Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Pyyteetöntä toisen huomioimista

Tänään on ollut niitä päiviä, kun on saanut huomata, että kyllä ihmisissä on hyvyyttä, välittämistä ja pyyteetöntä toisten ihmisten huomioimista. Minä pääsääntöisesti uskonkin ihmisistä hyvää ja onnekseni olen saanut useasti sen ihan konkreettisestikin todeta. Eihän kukaan voi elää elämäänsä siten, että epäilisi aina toisten tarkoitusperiä. Mutta kun joku huomioi pyyteettömästi täysin yllättäen se kyllä lämmittää mieltä.


Tällainen ihana kimppu odotti minua tänään työpöydälläni, kun tulin aamukahvilta!


Maailmassa on valitettavasti myös paljon välinpitämättömyyttä, ylenkatsomista, toisten huomiotta jättämistä, sydämettömyyttä ja käsittämätöntä pahuutta ja julmuutta. Eikös niin sanotakin, että viha ja rakkauskin kulkevat käsikädessä?
On kiva kuitenkin huomata, että useimmat ovat aidosti myötätuntoisia ja tarvittaessa valmiita pyyteettömästi auttamaan ja kuuntelemaan.Toisen ihmisen huomioimisen ei tarvitse olla mitenkään maailmoja syleilevää. Riittää, että kuuntelee aidosti, sanoo muutaman kannustavan, ystävällisen sanan, kysyy mitä kuuluu ja todella kuuntelee myös vastauksen, hymyilee toiselle, ojentaa auttavan käden tai olkapään, jos sille näyttää olevan tarvetta. Tai ihan vaan tekee jotakin ilahduttaakseen toista.


Moni kokee kehut, kiitokset ja huomion keskipisteenä olemisen vaivaannuttavaksi ja menee niistä lukkoon tai hämmentyy. Harvoin sitä itse edes tulee miettineeksi, että tekee jotakin josta joku on äärettömän kiitollinen ja toimintaasi kovin tyytyväinen. Sitten kun saa kiitoksen tehdystä työstä, niin kyllä se lämmittää, jokainen ilostuu joskus mukavasta palauteesta ja taas jaksaa ja saa potkua päiväänsä.Muistetaan siis kiittää, kun siihen on aihetta ja huomioida ystävällisyys♡sillä niin metsä vastaa kun sinne huutaa.8 kommenttia:

 1. Aivan todella kaunis kimppu ja miten ihana yllätys <3

  VastaaPoista
 2. Kiva hyvän mielen postaus. Kun antaa niin saa.

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia <3 Upea yllätys! Olen taas viime aikoina päässyt maistamaan ihmisten pahuutta. Ihan käsittämätöntä touhua välillä. Yritän kuitenkin aina ajatella, että ihmisellä itsellään täytyy olla todella paha olla, mikäli toiselle on ilkeä. Joten, toivon vain että jokainen ilkeilijä saa oman elämänsä kuntoon <3
  Ihanaa päivää Sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä täysi yllätys.Oyllätys.Onpas ikävä kuulla, että, olet törmännyt pahantahtoisuuteen, joka kyllä kertoo aina sellaiseen sortujasta jotakin...arggg!!Mukavaa päivää myös sinulle!

   Poista
 4. Oi miten kiva yllätys ja niin kaunis kimppu! Tuo "metsä vastaa" on kyllä niin totta! Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos