Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Päiväkahvit rannalla

Tänään nautin päiväkahvini  rantamaisemissa auringonpaisteessa, merilintuja seuraillen ja kevätpäivästä täysin siemauksin nauttien, taivaalla leijaili myös haukka, jota lokit näyttivät häiriköivän. Linnut olivat senverran korkealla, että haukan lajimääritys oli haastavaa, mutta lintukirjasta asiaa kotona tutkiessani, luullakseni kyseinen yksilö olisi voinut olla tuulihaukka, ainakin väriensä puolesta, oli mikä oli, hienosti se jokatapauksessa liiteli korkeuksissa! Keväästä kannattaa ehdottomasti nauttia ihan joka hetki, kun siihen tilaisuuden saa. Vaikka ruokatunnilla työpäivän lomassa, kuten minä tänään tein, suosittelen, piristää mukavasti päivää:)
Huomenna pitäisi olla upea ulkoilukeli...itselläni onkin suunnitelmissa pidempi kävelylenkki ja kaverikseni otan kameran, kuinkas muuten? Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonloppuusi? Tähän viikonloppuun kuuluu myös talvivaatteista vihdoinkin eroon pääseminen ja kevyempien vaatteiden esille ottaminen, jos tämä kevät nyt todellakin alkaa tästä edetä, voi talvikengistäkin jo vihdoin luopua, onpa kivaa. Lisäksi istutan vielä jotakin esikasvatettavia ja mukava oli myös huomata, että viikon aikana viime viikonlopun istutukset ovat lämpimässä ja auringossa lähteneet kasvuun:)
Voi että kuulkaas...pari viikkoa ja ollaan Vappu hulinoissa, kevät on täällä!!! Moni varmasti jo suunnittelee tätäkin kevätkarkeloa ja sään pohdinta, jos mikä liittyy erottamattomasti vappuunkin. Kevättä haluttaisiin jo juhlistaa lämpimässä, avata grillikausi ja istuskella ulkosalla, miten mahtaa käydä tänä vuonna?


Työkaverillani oli tällainen työpisteellään, jonka hän oli "kopioinut" myös jostakin, nappaapas siitä itsellesi joku tarvitsemasi viikonloppuusi:)

 Ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Ihana hyvänmielen postaus <3 Mukavaa viikonloppua Sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Viikonloppu suunnitelmasi kuulostaa kivoilta ja hienosti on lähtenyt istutukset kasvamaan! Leppoisaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  3. Grillikausi tekisi mieli avata jo nyt. Mutta meidän grilliä pitäisi ensin vähän korjata tai ostaa uusi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos