Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

tiistai 10. huhtikuuta 2018

Oho!!

Eilen hehkutin ensimmäistä varsinaista kevätpäivää ja liki 14-15 asteen lämpötilaa, niin tänä aamuna kaikki olikin sitten jo toisin, yön aikana oli satanut muutaman sentin lumikerros ja kaikkialla oli taas ihan talven tuntu. Toki koko talvinen kauneus katosi jo heti aamupäivän aikana, auringon alettua lämmittämään. Muuttolinnut lienivät hieman kummissaan äkillisestä säätilan muutoksesta?!? Vaikka tämä onkin niin tyypillistä kevätsäätä, niin kyllä se vähän jo pistää harmittamaan, että yöt on vielä pakkasella ja luntakin tulee yhä vaan vielä!


Yläkuva tältä aamulta heti kuuden jälkeen ja alempi kuva tänään iltapäivällä puoli neljän tietämillä, näin se keväinen sää vaihtelee...


Ja lumikellot eivät ole lumesta moksiskaanSatuitteko eilen katsomaan tv:stä ohjelmaa Siskot? Jossa sisarukset Kira Kosonen ja Hanna Väyrynen molemmat ammattibloggaajia, kertoivat sisaruudestaan, mutta myös työstään bloggaajina. Mielenkiintoista oli kuulla heidän mielipiteitään bloggaamisesta. Molempien naisten blogit taitavat olla ns. Lifestyle blogeja, oliko teille entuudestaan tuttuja? Minun on tunnustettava, että itse en ollut lukenut kummankaan blogia koskaan aiemmin, mutta eilen vierailin molemmissa.Voisitko hurjimmissa kuvitelmissasikaan alkaa tehdä bloggaamista ammattinasi? Suomessa on ammattibloggaajia ja Ruotsissa erittäin hyvin toimeentulevia bloggaajia ja maailmalla myös, mutta että tästä tulisi työ, jolla elättäisit itsesi? Tänään luin vähän enemmän myös työkaluista, joita bloggarit käyttävät työssään tai tarkemmin sanottuna millä monet kuvaavat ne bloginsa kuvat, sikäli mikäli kuvaavat itse omalla kalustollaan. Monen valinta näyttäisi olevan Olympus Pen E- PL-7, miksi? Joitakin syitä liene kameran wifi ominaisuus, jolla saa kuvat näppärästi puhelimeensa ja siitä jakoon some kanaviin, alaspäinkääntyvä LCD-näyttö ja ilmeisen hyvä hinta/laatusuhde,  onko teistä jollakulla kyseinen kamera käytössä ja mitä pidätte siitä, mitä lähinnä kuvaatte? Plussat ja miinukset olisi kyseisestä kamerasta kiva kuulla.


Tuiskussakin kohti kevättä:)


6 kommenttia:

 1. Täälläkin herättiin valkeaan maahan, mutta nyt onneksi näyttää paremmalta. Eilen hämmästyksekseni näin, että vesi oli vapaa talomme edestä. Vaikka vajaa kaksi viikkoa sitten siellä vielä käveltiin ja ajeltiin jos minkälaisella vempeleellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeaa mitä kaikkea tapahtuukaan kevään edistymisessä ihan muutamassa päivässä!

   Poista
 2. On se näköjään tämä kevään tulokin vaihtelevaa..lunta-aurinkoa-lunta-aurinkoa-..:) En ole noista blogeista kuullut, täytyykin käydä kurkkimassa:) Kuvia on kyllä kiva näissä blogeissa katsoa, niinkuin näitä sinunkin ovat aina niin kauniita♥ Ihanaa viikonjatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva lueskella erilaisia blogeja ja katsella muidenkin kuvia:)

   Poista
 3. Ohhoh mikä takatalvi yhtäkkiä! Täällä on ollut öisin pakkasta, mutta kuuraa tai lunta ei ole enää tullut lisää öiden aikana. Juuri tuollainen Olympuksen Pen -kamera houkuttelisi tosi kovasti, niitä on niin paljon kehuttu. Tällä hetkellä kuvailen ainakin viisi vuotta vanhalla Canonilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canonilla täälläkin kuvaillaan ja 4-5 vuotta sitten hankittu, kova polte olisi ostaa uusi kamera, mutta millainen??

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos