Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

lauantai 28. huhtikuuta 2018

Liisana ostarilla

Eilen vietimme töissä vähän prevappua; tarjolla oli Porvoon wanhan fabriikin luomu simaa ja munkkeja, sima olikin tosi hyvää. Ilmapalloja, serpentiiniä ja joillakuilla jopa vappuperuukkeja ja muuta rekvisiittaa, siitä olikin sitten kiva aloittaa vappuvapaat:)

Menin töistä suoraan kampaajalle, mikä on aina yhtä ihanaa. Minulla tuppaa käymään niin, että hiukset on usein ponnarilla tai sykeröllä kiinni varsinkin kun edellisestä kampaamo käynnistä on ehtinyt kulua luvattoman pitkä aika!! Tätäkin käyntiä olin ehtinyt suunnitella jo kuukausia ja kun vihdoin talven pipo/ myssykausi on ohi, oli aika varata tähän hemmotteluun vihdoinkin aika.


Tänään päätin lähteä aamusta asioille, oli muuten yllättävän kylmä aamu...hrrr... päivällä alkoi kuitenkin paistella, mutta mielestäni edelleenkin oli aika viileää, ei tehnyt mieli lähteä edes kuvaamaan?!? Olin kuin Liisa ihmemaassa, kun tutkin kauppakeskuksessa kosmetiikkaa, ihan huikea määrä sitä ja tätä ja miten hyvin mainoksilla myydään kaikkea sitä mitä kaupoissa on hyllymetreittäin. Vaikka kosmetiikka ostoksistakin osa hoidetaan tänä päivänä netin kautta ulkolaisista nettikaupoista, niin siltikin moni tekee myös ostoksia ihan päivittäistavarataloistakin, ja niiden pitää pystyä vastaamaan kilpailuun runsaalla valikoimalla eri tuotteita ja merkkejä.

Hintahaitari oli myös huokeista kalliisiinkin tuotteisiin. Ilahduttavasti tarjolla oli myös kotimaisia tuotesarjoja, sekä hajusteettomia ja allertigoille sopivia. Oli oikeastaan aika piristävää vertailla sitä tuotekirjoa ja olla ostamatta mitään:) En yritä väittää ettenkö itsekin joskus sortuisi heräteostoksiin, mainoksen uhriksi tai edullisimpaan tai tyyriinpään vaihtoehtoonkin, mutta tiedostan myös hyvin, ettei tuotteen hinta ole mikään tae tuotteen erinomaisuudesta tai mainoksessa luvatun väärti.

Jotakin tuolla luonnossa kuitenkin viileydestä huolimatta tuntuu tapahtuvan


Tänään on tuntunut vähän siltä, että kevät ei vaan meinaa tulla, ei voi ihan kesäisissä hepenissä ulos lähteä...jänskättää jo nyt millaisessa säässä päästään Vappua viettämään??


1 kommentti:

  1. Ihania kukkia! Tuo Liisana olo kuulostaa tutulta;) joku aika sitten kuopuksen kanssa päädyimme Kicksin liikkeeseen kun hänen oli pakko saada uusi meikkipaletti..tulihan sellainen määrä uutta meikkitietoa siinä samalla:) Mukavaa sunnuntaita♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos