Ilokseni huomasin, että yrttipusseissa oli tekstit, ettei niiden viljelyssä ole käytetty
kemiallisia torjunta-aineita, niin hieno juttu!!
Morttelissa hienontuu yrttit, öljy ja valkosipuli, ja ah mitkä tuoksut...
Pääsiäispöydän tykkään myös somistaa, meillä pääsiäispöytään laitettiin tänä vuonna kukkakuvioinen viininpunasävyinen, mutta minusta kuitenkin keväinen Indiskasta ostettu liina, pöytää koristivat rairuohot ja posliiniset kana ja kukko, sekä pari kynttilämaljaa ja pääsiäisservetit. Pyhäpäivien ateriaan kuuluu toki myös jälkkäri, joka tänä vuonna oli sitruuna juustokakku, vähän itse koristeltuna, koska kakku oli tällä kertaa kaupan pakastealtaasta. Pääsiäistvistin kakkuun toi rasstettu sitruunankuori ja pienet pääsiäismunat, kakku oli todella maukas, tykkäsin, njam!
Suklaamunia on pääsiäisenä myös oltava :) Lapsena pääsiäissunnuntaina sai etsiä piilotettuja suklaamunia, tämä perinne on ollut itsellänikin käytössä kun lapset olivat pieniä, perinteet ovat tärkeitä.
Pääsiäistunnelmaan kuuluvat myös rairuohot ja tiput
Hankalaa saada otettua ikkunan edessä olevasta pöydästä kunnon kuvaa kännykällä, kun valo ikkunasta häiritsee ja kuva tuppa sentakia valottumaan.
Tämä kakku ei meillä kauaa vanhene!
Huomenna vietetään sitten tämän pääsiäisen viimeistä vapaapäivää...katsotaan miten talvisena se sitten aamulla valkenee??
Pääsiäisessä ei ole silleen paineita kun esimerkiksi joulussa! Ei tarvitse siivota hirveästi, ruoka on aika silleen vapaata ja silti sopivan pitkä, että ehtii kunnolla nauttia päivistä! Olen tänään vetänyt kolme palaa persikkarahkapiirakkaa, että olen vallan tyytyväinen! Mämmin jätin miehelle herkuksi! Kauniita päiviä, huomiseksi jotain muuta! No, saapa kunnolla levätä, ennen työviikkoa!
VastaaPoista