Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Ei niin keväistä

Ei alkanut sunnuntai ihan sellaisena sään puolesta kun olisi toivonut, mutta viis siitä. Suunnitelma kahvittelusta merimaisemissakin vaihtui, mutta eipä tämä sää nyt kovakovasti siihenkään innostanut, joten kahvittelut siirtyivät vähän muualle, aijon kuitenkin käydä  joku kerta vielä kahvittelemassa tuolla suunnittelussa merenranta kahvilassakin. Mutta kuten eilisessä postsuksessani jo kerroinkin, että olen nykyään tehnyt niin, etten anna sään liiaksi vaikuttaa, enkä jää odottelemaan,  niin ulkoilemaan oli päästävä ja kamera lähti totuttuun tapaan tietysti mukaani. Alkumatkalla sää oli pilvinen, mutta loppu matkasta alkoikin sitten jo vähän ripsimään vettä.


Aina yhtä ihana kevään merkki;  Sinivuokot
Jotenkin en meinannut saada kameran asetuksia  tänään aluksi kohdalleen ja tarkennuskaan ei jotenkin meinannut olla mielestäni kohdillaan, en muista että moinen tunne olisi ennen vaivannut? Voi olla, että yritin perustella halukkuuttani uuden kameran hankintaan näin epätoivoisella tavalla itselleni:) En lähtenyt rantareitille, vaan jäin kiertelemään lähistön kuvausmestojani, metsäkaistaletta, puron reunamia, kävelyteitä ja matkan varrelle osuvia muita kohteita.Loistohotelli linnuille


Paikoitellen luonto on jo kovinkin keväinen,  ja taas toisaalla vähän pölyisen, nuhruisen ja ankeahkonkin näköinen. Törmäsin vähän kohmeiseen mehiläiseen, herkkiin vuokkoihin ja omituisiin sienikasvustoihin reitilläni. Linnut olivat äänessä, mutta kovin vähän näkösällä ja jos näköpiiriin osuivat, niin kovin arkoja ja huippu nopeita liikkeissään, joten kovin jäi vaisuksi kuvasaldo niiden osalta, harmittaa vähän sen puolesta.Tämä kaverikin oli jo herännyt


Alla oleva kuva on ihan surkea ja sen epäonnistuminen harmittaa, mutta se olisi onnistuessaan ollut hauska kuva; pesän rakennus puuhissa oleva lintu, nokka täynnä kuivaa heinää.

Ei niin keväisen sunnuntain kruunasi kuitenkin ystävättären kanssa vietetty tuokio kevätuutuuksia ihastellen ja kahvilassa pistäytyminen.


Herkuttelu pelastaa pilvisemmänkin päivän


1 kommentti:

  1. Ihanat vuokot! Itse en ole vielä bongannut kukkia tai hyönteisiä, mutta peipon sentään huomasin tänään, eli ei pitäisi kesän enää olla kaukana :) Ja oi, kahvihetki kruunaa kyllä päivän!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos