Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Askellusta keväisessä luonnossa

Onpas meitä tänä viikonloppuna hellitty hienoilla kevätsäillä, eilen oli upea auringonpaisteinen päivä ja tänään täällä pääkaupunkiseudulla vähän pilvistä, usvaverhon takaa silloin tällöin pilkistelevä aurinko näyttäytyi, ihan loistava ulkoilusää kuitenkin. Olin ystävättäreni kanssa liki 15 kilometrin kävelylenkillä, matka taittui lähes huomaamattomasti siinä jutellessa. Luonnossa tuntuu nyt tapahtuvan paljon;  muurahaiset ovat heränneet, muuttolintuja näkyy päivittäin ja luonto heräilee, alkaalkaakin vihertää ja silmut puissa ja pensaissa tuntuvat kasvavan jopäivässä.


Leskenlehdet ja västäräkki=kevät


Tänä viikonloppuna onkin tullut bongattua yllättävän monia muuttolintuja, tosiaankin västäräkki, punarinta, peippo, rastaat ja lokit jo aiemmin viikolla ja vesilintujakin; koskelot, sotkat ja telkät...lintuja kun kuvaan huomaan tarpeen zoomille ja toisaalta mietin, että riittääkö oma kärsivällisyyteni nopealiikkeisten lintujen kuvaamiseen?


Puolikuuta peipposesta


Koskelot


Haahkat


Tänään pitäisi vielä sen  verran ennättää, että saisin pistettyä ruusupavut, salkoruusuja lisää malvikit ja kesäleimun siemenet multaan:) ja arvatkaapas mitä? Huomasin tänään, että kesäkukat olivat saapuneet läheisen puutarhamyymälän pihalle!!!!!


Meriharakat kosiolla


♡ Love♡


Muistatte varmaankin, kun vähän aikaa sitten suunnittelin blogiin pikku muutoksia. Tutkiskelin tänään taas eri vaihtoehtoja, tein kokeiluja, lisäyksiä, harjoittelin  onnistuin, epäonnistuin  ja jäin puntaroimaan erivaihtoehtojen väliltä. Jos blogissa siis näkyy lähiaikoina "kummallisuuksia" ei kannata ihmetellä, minä se vaan jatkan kokeiluja, kunnes olen tyytyväinen...katsotaan saanko mitään aikaiseksi?


4 kommenttia:

 1. Vautsi, mitä kuvia <3 Ihana, kun kesäkukat alkavat saapumaan, vaikka niitä ei vielä voikkaan jättää ulos yöksi :)

  VastaaPoista
 2. Juu ei ihan vielä, mutta kyllä kovasti kutkuttaisi jo mennä tsekkaamaan mitä on tarjolla:)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita kevään merkkejä! :) Leskenlehtiä en ole vielä itse bongannut!

  VastaaPoista
 4. Kauniita nuo leskenlehdet, minä en ole vielä ensimmäistäkään bongannut vaikka on kovasti yritetty lenkeillä maahan kuikuilla:) Ihania lintukuvia, kylläpä vaan sirkutus alkaa käymään taas aamuisin..Kiva on herätä linnunlauluun! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos