Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 12. huhtikuuta 2018

Aamuhetkiä keväisessä luonnossa

Kuten te kaikki,  jotka blogiani lukevat tiedättekin, niin luonto on minulle tosi tärkeä,  kuten monille meistä. Luonnon vaikutus ihmisiin on kiistaton. Me haemme luonnosta rauhaa, elämyksiä ja inspiraatoita. Monille metsä on vähän kuin kirkko, jossa rauhoitutaan, ollaan omien ajatusten kanssa, meditoidaan tai järjestellään mielessä myllääviä ajatuksia. Luonnossa liikkuessa stressi hellittää ja mieli on avoin. Tänä aamuna huomasin jo varhain ihanan aamuruskon.


  


Aamurusko ♡


Kamera reppuun ja menoksi,  meri on lähellä, ja niinpä suunnistin ennen töihin menoa nauttimaan vielä hetkiseksi  keväisestä aamuhetkestä meren rannalla, enkä suotta ollenkaan. Meriharakat, kanadanhanhet, luultavasti haahkat ja etäämmällä joutsenpari♡ toivottivat minut tervetulleeksi rannalle. Sen hetken jonka rannassa ehdin viettää ja muutamia kuvia napata oli merkityksellinen minulle, niin suurta mielihyvää ja iloa se minulle tuotti, ohikiitävä pieni hetki, kuten merkitykselliset tuokiot usein ovat:)
Kuvittelen itseni lenkille vielä jonakin ihanana kevätiltana, se olisi haaveenani ja niin helppo toteuttaa, katsotaan koska saisin sen verran itsestäni irti? Tai ei se lähteminen tässä ole mikään ongelma, vaan se ajatus juoksemisesta:) Muutama vuosi sitten tuli käytyä ihanan keväisenä...alkukesäisenä aamuna pikku lenkillä ja olo oli sen jälkeen aika huikea. Ja ainahan voi myös kävellä, jos juoksu ei kulje.


Kanadanhanhilla oli kevättä rinnassa:)


Aamuauringon lämpö ja luonnon hiljaisuus tekee hyvää, valo ja lämpö tuplaavat tunteen. Vietämme vuodesta niin pitkän pätkän pimeässä, että jotenkin keväisin ikäänkuin heräämme auringon, valon ja lämmön myötä talvihorroksesta...Meriharakoilla taisi olla vilu?


♡Lauantaiksi on luvattu huikeaa kevätpäivää♡

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Nämä kevätpäivät ovat super ihania <3 Mukavaa viikonloppua Sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kevään kuvia. Kyllä aurinko vain lämmittää, meilläkin on joki täynnä ja jäälautat nousseet ylös.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos