Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 1. maaliskuuta 2018

Tervetuloa maaliskuu ja kevät

Hyvää kevättä!! Eikös maaliskuu ole ensimmäinen kevät kuukausi?? Minä olen ihan hurmioitunut päivien pidentymisestä ja aurinkoisista päivistä, joita on nyt ollutkin monta peräkkäin,  tosin tämä kireä pakkanen saisi minun puolestani jo lauhtua.Tuntuu, että viikot vilistävät kiihtyvällä vauhdilla eteenpäin ja mieleen hiipii jo pääsiäinen  ja helatorstai, jotka tietävät pitkää viikonloppua tähän keväälle. Kohta työpaikoilla aletaan kerätä lomalistoille kesälomia ja moni on jo miettinyt tulevan kesälomansa viettoa, vai onko?? Kyllä minun täytyy myöntää, että kyllä minä ainakin  jo olen...mikä voi tietysti johtua siitäkin, ettei minulla ollut talvilomaa.


Toivon taas tulevalle viikonlopulle suotuisia ulkoilu -ja kuvaussäätiloja, niin ja sitä pakkasen lauhtumista. Olisi kiva pakata eväät reppuun  ja suunnistaa nauttimaan vaikkapa meren jäälle. Onko teillä mietittynä viikonlopulle jotakin kivaa tekemistä? Itselleni viikonlopuissa melkeinpä tärkeintä on päästä ulkoilemaan ja aamut on tärkeitä,  kun voi kiireettä lukea lehdet, blogit ja syödä kunnolla kaikessa rauhassa aamiaista ja vaikka en pitkään nukkuja olekaan, niin ei ainakaan tarvitse kellon soittoon herätä, eräänlaista luksustahan se on sekin:)


Eilen nyt sitten tarttui mukaani tämän kevään ensimmäiset siemenpussi ostokset...muutama pussi krassien siemeniä...ja itseni tuntien vauhti kyllä kiihtyy, kunhan tämä kevät tästä hieman pidemmälle ehtii.Tämä on joka keväinen ilmiö, näin käy aina ja vaikka toukokuussa olisi lunta, on ensimmäinen orvokkiamppeli usein ostettu huhtikuussa heti kun niitä kauppoihin alkaa ilmestyä. Oletteko te kovia esikasvattelemaan, istuttelemaan kevät/kesäkukkia?


♡Ihanuuksia♡


Voi olla, että viikonlopulla tulee hankittua jo jotakin kevätistutuksiin liityyvää lisää, kuten idätyslaatikoita, multaa ja lisää niitä siemenpusseja:) Luultavasti olisi hyvin järkevää olla menemättä lähellekkään paikkaa mistä kaikkea tuota on tarjolla. Joidenkin mielestä on ihan hassua puhua kesäkukista  maaliskuun alussa, mutta totuushan, on se, että monet kukat, vihannekset ja yrtit itävät kauan ja vaativat esikasvatuksen, joten toukokuu/ kesäkuu ei olekaan niin  kovin  kaukana, kun  asiaa katsoo tästä vinkkelistä:)


Ihanaa ensimmäistä kevät kuukautta:)

3 kommenttia:

  1. aaawwww mitä kuvia <3 Ihanaa, että ollaan jo maaliskuussa <3

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuvia ja niin kauniita kukkia! Täällä on kyllä talvilomaa pidetty, mutta sittenkin jo kesälomaa odotellaan..sitä on kiva suunnitella jo vähän ennakkoon:) Kiva kun tulee kevät, minä en ole mitenkään ahkera istuttelija mutta muutamia siemeniä on kiva laittaa kasvamaan ja sitten seurailla sitä kasvua:) Oikein leppoisaa viikonloppua ja mukavaa alkanutta maaliskuuta♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos