Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Palmusunnuntaissa jo lupaus keväästä

No niin taas on kelloja siirretty tunnilla eteenpäin ja kesäaika on virallisesti astunut voimaan, se että, voisimeko jo luopua tästä käytännöstä,  ei sitten ainakaan toistaiseksi saanut kannatusta, mutta ehkäpä vielä joskus? Tänään vietetään myös palmusunnuntaita ja pikkunoitia saattaa olla liikkeellä, viime vuosina ei heitä kyllä juurikaan ole näkynyt. Oman pihan lapset kun ovat kasvaneet jo isoiksi, mutta seuraavat saattavat toki jo uskaltautua virpomaan...varauduttu kyllä on, jos heitä tulee:) mutta tänään en lähtenyt siis pidemmälle kuvaususreissulle, olin kutsunut palmusunnuntaiksi poikamme tyttöystävineen syömään ja kyllähän siihen sitten aikaa hieman hurahtaa, ruuan laittamisineen ja pöydän kattamisineen.


Palmusunnuntain pajunkissat & noita nokinenä


Palmusunnuntain pöydän kattamista


Pääsiäistä pöytään


Kukko kuuluu pääsiäispöytään


On kiva nähdä pikkuisen vaivaa pyhinä kattamiseen


Virvon, varvon , tuoreeks, terveeks...


Herkkuja virpojille ja jälkkäriksi:)


Vähän pääsiäisilmettä 


Kuvaussäätila näytti siis aamusta aika harmaalta... mietin, että käyköhän tässä nyt tämän viikonlopun osalta niin, ettei tule ollenkaan lähdettyä kuvailemaan??
Kävimme kuitenkin ruuan jälkeen  pikku kävelyllä fiilistelemässä palmusunnuntain keväistä säätä, joka sitten parani päivän edetessä ja olikin tosi keväistä,  räystäät tippuivat ja oltiin plussalla jo oikein reippaasti, jokohan tässä olisi se lupaus keväästä?


Kuten jo aiemmin kerroinkin, niin voi olla, että yritän vähän uudistaa blogini yleisilmettä. Mahdollisesti lisätä jotakin uutta, mutta nythän kaikki riippuu tietysti sitten siitä, että miten nörtiksi tässä sitten pitää  oikein ryhtyä, nimittäin jos menee liian monimutkaiseksi ja vaikeaksi, voi lopputulema olla se, ettei mitään uudistuksia tulla tässä blogissa näkemään:) Vähän olen kuitenkin jo yrittänyt tutustunut eri vaihtoehtoihin, asetteluihin,  taustoihin ja väreihin...


Palmusunnuntain iltaa!


9 kommenttia:

 1. Kellojen siirteleminen on tylsää ja aivan tarpeetonta. Voi olla huomenna hieman vaikea nousta aamulla ylös! Meillä ei käynyt virpojia! Ulkona näin kyllä virpojia, mutta käyvät kai vain tuttavaperheissä nykyisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen myös sitä mieltä, ettei kelloa tarvitsisi siirrellä, Meilläkään ei käynyt virpojia, muutamia kyllä näin.

   Poista
 2. Kiva, että näit vaivaa pöydän koreaksi laittamisessa ❤ Kivan näköistä 😊 Kivaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa ❤

  VastaaPoista
 3. Meillä oli tänään suku syömässä ja pari extraa lisäksi, eli Istanbulissa tutuksi tullut pariskunta. Rakastan kokkaamista tällaisiin erityisiin hetkiin. Arkikokkaamista en sitten läheskään niin paljon. Olin myös varautunut virpojiin, mutta kävi vain kaksi ulkopuolista ja sitten tämä oma väki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei käynyt ainoatakaan virpojaa, minustakin on kiva kokkailla mm.pyhinä.

   Poista
 4. Hienot kuvat ja ihana pääsiäiskattaus♥ Mukavia on tuollaiset yhteiset herkutteluhetket:) On tuo räystäiden tippuminen ja jääpuikkojen sulaminen niin odotettu kevään merkki, tänäänkin on upeasti aurinko paistanut! Mukavaa pääsiäisviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) on kiva järjestää herkutteluhetkiä läheisille ja ystäville♡ Mukavaa pääsiäisviikkoa myös sinulle!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos