Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen viettoon

Minä aloitan huomisesta pääsiäisen viettoni, sillä olen jo huomenna vapaapäivällä, tästä tulee "ruhtinaallinen" 5 päivän loma, tuntuu oikein kivalta. Toivon kaikille aurinkoisia pääsiäisen pyhiä ja kivoja ulkoilu, sekä kuvauskelejä:) Miten aijotte viettää pääsiäistänne? Kovin vaihtelevalta tuo säätila tänäänkin on näyttänyt; aamulla pakkasta oli n.-10 astetta, joka toki lauhtui auringon lämmittäessä, välillä pilvitteli, välillä paistoikin, tuli  myös lumikuuro ja rakeita hetken aikaa kuitenkin vain,  kyllä se kevättä tekee...hitaasti, mutta varmasti...Viime vuonna tänä päivänä bongasin jo kevään ensimmäiset sinivuokot, tänä vuonna ei ole vielä hangesta pilkistelleet:)Mutta etupihan kukkapenkki on vähän jo sulanut ja jotakin sieltä oikein tarkasti katsoessa näyttää tunkevan mullasta kohti valoa?!?Kukkapenkki on jo melkein  sulanut


Kyllä sieltä jo pilkistelee jotakin:)


Pääsiäisen pakollisiin ostoksiin kuuluu minulla edulliset ruukkunarsissit ja tulppaanikimppu,  tänään ostin narsissit ja myöhemmin pyhinä kannan kotiin kimpun tulppaaneja kevään kunniaksi, vaikka lunta sitten pyryttäisi taivaan täydeltä! Rairuhotkin ovat itäneet ja kohta ne saa jo leikata ensimmäisen kerran.Taivas on nytkin synkän harmaa ja ulkona näyttää ihan siltä, että kohta pyryttää oikein kunnolla!
Huomenna hyppään bussin  kyytiin ja suuntaan kohti maaseutua. Suunnitelmissa on toivottavasti paljon  ulkoilua ja hyviä picksejä:) Juuri nyt alkoi tupruttaa lunta oikein kunnolla!?!!


Voi ei, mutta uusi lumi vanhan surma!!


Tämä on jo vähän surkuhupaisaa!?! Mutta usein pääsiäisen säätilaa...
Pääsiäisaamuna aurinko kuulemma tanssii, toivottavasti!!
2 kommenttia:

  1. Hyvää Pääsiäistä. Täälläkin päivä loppui pyryyn, mutta luotan siihen, että uusi lumi on vanhan surma.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä ja pitkää viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos