Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

torstai 29. maaliskuuta 2018

Pääsiäinen ja suunnitelmia kesäksi

Mikä upea aamu! Kun lähdin bussille, niin jälleen kerran taivaanranta oli kuin tulessa, upeat värit, kamera oli kuitenkin pakattuna reppuun, joten en sitä lähtenyt sieltä kaivamaan, vaikka mieli tekikin ikuistaa tuo kaunis näky. Nyt istun jo bussissa kohti pääsiäisen viettoa, minulla on tänään vapaapäivä, joten pääsin lähtemään pääsiäisreissuun jo tänään ja, kun tässä nyt kuitenkin lomapäiviä on 5, niin ehtii yhtä ja toista. Aloitan pääsiäisen vietoni piipahtamalla maaseudulla ja jos sää on tällaista, niin tiedossa on paljon ulkoilua ja kuvaamista, no...vielä kovin talvisissa maisemissa:)


Tämä kännykällä räpsäisty kuva ei todellakaan näytä nyt ihan siltä mikä piirtyi verkkokalvoilleni, mutta kaunista oli. Tämä aamubussi ei ole kovin täynnä, toki matkan varreltakin vielä voi lisää matkustajia tulla, mutta oletettavasti iltapäivän ja illan bussit ovat sitten jo ruuhkaisempia, koska moni on vielä tänään töissä. Pääsiäisen pyhät katkaisevat mukavasti tätä maalis-huhtikuun vaihdetta ja tuovat kivaa vaihtelua arjen aherrukseen, seuraavat vapaat taitavatkin olla sitten helatorstain tienoilla.


Mietin jo kaikkia tulevia reissujani ja joko näitä bussi -ja tai junamatkojani, sillä kevään ja tulevan kesän aikana näitä tulee tehtyä useita.Tykkään matkustaa näin, ei tarvitse itse ajaa, miettiä kelejä ja sen semmoisia, toki tavaroiden roudaaminen julkisilla on kieltämättä vähän hankalampaa, kuin jos voisi vain pakata auton takakontin täyteen:) Tulevana kesänä olisi mielessä kenties hyödyntää nykyisin käyttämätöntä mökkiämme enemmän ja viettää osa lomastakin siellä, mitäpä sitä tyhjänpanttinakaan seisottamaan, tätä olen miettinyt jo viime kesänäkin. Mökki on ollut meillä jo silloin kun minä synnyin ja siellä onkin vietetty kaikki lomat ja viikonloput, lopulta eläkeiässä vanhempani rakennuttivat talon samalle tontille, jossa äitini nyt asustelee.


Kuten kaikki tietävät, kun säät lämpenevät ja aurinko alkaa paistaa alkaa mökkeily kiinnostaa ja viimeistään lomien lähestyessä. Meidän mökki on talviasuttava ja kuivalla maalla, mutta uimaan ja järvelle pääsee ihan läheltä. Mökki on käyttökunnossa, mutta olisi oikeastaan kiva vähän päivittää sitä...voikin olla, että tulevana keväänä ja kesänä, mökki saa vähän uutta ilmettä ja siellä tulee vietettyä aikaa. Pihan kukkapenkit ja piha tarvitsevat myös vähän kohennusta ja nekin ovat puuhia, joita teen ihan mielelläni, tässähän jo ihan innostuu pelkästä ajatuksestakin:)


♡Kaikille teille lukijoilleni oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä♡

Nettiyhteydet eivät maaseudulla tabletin kautta onnistu, joten pääsiäisen kuulumisia seuraavan kerran pääsiäislauntaina.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistunnelmaa kuvissa♥ Kivoja suunnitelmia ja tuo suunnittelu onkin hauskaa..sitä alkaa äkkiä kaipaamaan kesää ja että pääsisi pian suunnitelmia toteuttamaan:) Ihanaa pääsiäisen aikaa♥

  VastaaPoista
 2. Minä aina joskus olen leikitellyt ajatuksella, että millaista olisi kun olisi mökki. Toisaalta on ollut mukavaa, kun ollaan vuokrattu erilaisia mökkejä milloin mistäkin päin - on aina sellainen ihan oma ilonsa, että millaisiin maisemiin milloinkin pääsee :)

  Iloista pääsiäisaikaa ja lomapäiviä! ♥

  VastaaPoista
 3. Hurmaava auringonnousu ja ihanaa pääsiäisfiilistelyä :) Rentouttavia vapaapäiviä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos