Harrastelija valokuvaajan valokuvaus aiheinen blogi, jossa jaan kuviani ja bloggailen muistakin minua innostavista asioista.

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Odottavan aika on pitkä

Tänään näytti tältä, kun lähdin  kuuden jälkeen töihin...ja mitä siitä aamuruskosta sanotaankaan?? Ja tänään pyryttikin sitten märkää lunta muutamaankin otteeseen oikein  sakeasti hetken aikaa ja siitä taas sanotaan näin keväällä, että uusi lumi vanhan surma?!?


Kauniiltahan tuo aamurusko näytti


Ruskotus kyllä hävisi aamulla melko nopeasti


Jostakin luin, että maaliskuu on ollut normaalia kylmempi tänä vuonna, kun  katselin viime vuoden kalenteriani, niin aika samanlaista säätä oli ollut. Tähän aikaan vuodesta sää vaihtelee tosi paljon,  eikä millään malttaisi odottaa lumien sulamista, vaan alkaa jo malttamattomasti odotella lämpötilojen nousua ja hiirenkorvia, mutta totuus on kuitenkin se,  että huhtikuun lopulla ja toukokuulla on  usein ollut ne kevään lämpöpiikit muutamien lämpimien päivien muodossa ja sitten taas hetkiseksi kylmenee, kunnes muutamassa päivässä luonto suorastaan ryöpsähtää kasvuun, sitä tässä odotellaan.


Aurinkoisina päivinä ilmassa on jo kevään tuntua


Talventörröttäjissäkin on oma viehätyksensä, eikö vaan?


Pääsiäinen lähestyy ja eilen otinkin jo vähän siihen liittyviä juttuja esiin, on kiva alkaa laittaa vähän keväistä ilmettä kotiin.


Kivaa alkanutta viikkoa ja huomennahan onkin sitten jo kevätpäiväntasaus!!

3 kommenttia:

  1. On tosiaan ihanaa, kun aamulla jo sarastaa. Täällä on ollut upeat ruskot niin aamulla kuin illallakin.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! On kyllä ihana kun aamuisin on jo niin valoisaa! Suloisia nuo pajunkissat:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  3. Minulla on aivan VALTAVA kevään kaipuu ♥ Kaipaan niin kovasti sitä "oikeaa" kevättä kun on lämmintä ja lumet sulavat kovaa vauhtia pois ja pääsee luonto heräämään eloon. Voi, ihana aika, tule jo! ♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani, jätä toki myös kommenttisi, kiitos